Имам един въпрос...?
Едим приятел ме помоли да му намеря джанти(лети) за Хонда сивик 91(ръбатите).Та въпроса ми е на какво растояние са болтовете и от кои коли стават джантите.. ?

Въпрос за джанти(Хонда)
За тея "ръбатите" хонди--- оригиналните джанти са почти същите като на опел кадет-само централния отвор е Малко по голям(заради изпъкналата капачка предполагам).Това е проверено на 100%-лично от мен.Джантите на обичаната от нас марка стават на опел-тоест и на Ръбата хонда(предполагам че става дума за сивик 5 генерация).Съответно всички джанти за VW с 4 дупки пасват на тая хонда(за справка - джантите в моя гараж са купени за ръбатата хонда на братчеда и са свалени от Golf 3
)
Дано да съм бил полезен...

Дано да съм бил полезен...
Последна промяна от chy на Пет 11 май 2007 20:33, променено общо 1 път.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от опел стават точно,от фолскваген също стават без проблем но трябват втулки обиращи разтоянието от 56(хонда) и 57.1 фолскваген.разликата е много малка но е възможно да създаде проблеми при скорост над 80-90км/ч...има биене във волана.ти като си се хванал да търсиш джанти по-добре обърни внимание на ЕТ-то,там също е възможно да збъркаш ако не си се занимавал до сега,според въпросното ЕТ трябва да се определи и гумата която ще се монтира на тия джанти,помисли и за това дали колата е понижавана допълнително.ако намериш джанти снимай ги и напиши характеристиките и ще ти кажа дали ще станат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”