Зиме лете задницата е с летни гуми. Има ли значение шарката на тия летни гуми за относителната стабилност на колата (относителна щот все не е стабилна през зимата щом е с летни...)
И аз мисля че вариант 1 е по добър.Марангони Zetta(мисля че са те)-вариант 2- плюс много малко сняг е равно на шейна(изпробвано е на първия сняг който падна миналата зима(ако може да се нарече зима де...)
Макар че моето мнение е:за зимата-4зимни,за лятото 4 летни
като нямаш пари - купи си всесезонни за отзад, а отпред летни/зимни.
П.П. Аз карам зимата с 4 зимни, а лятото с 4 летни. Гумите са много, много важни! Изпробвал съм доста модели, карал съм и гуми на старо, но нищо неможе да се сравнява с нова, качествена гума на реномиран производител.
Това за шарката е така. Забравяте обаче материала. А точно този модел Фулда /в частност/ на 1-вата снимка е със сравн. твърда смеска и бавно се износва - ха познайте на ниски температури какво ще стане? Ами ще бъдеш като с бандажи от електрокар и задницата все ще иска да те изпревари в завой...
Наистина е вариант отзад да остават т.нар. всесезонни гуми, но да се кара разумно, с ясното съзнание, че са компромис - реално нито през лятото държат като летни, нито през зимата - като зимни...