Та излизам от нощтна смяна аз,отивам до нас да се преоблека и бързам да отида на училище,естествено в това време няма как да отида по бързо от очакваното и си казах , че няма за къде да бързам и си карах нормално (40-50).
Излизам от магистралата и влизам във Варна,на ЕЛпром светофара хванах зелена вълна и минах, но след 20м след светофара пред мен голфче спира внезапно,поради дистанцията която спазвах 2-3м спрях на време и благодарение на АБС-а който имам, но тези зад мен не успяха и бум дан лошооооо.
Спрях аз зад голфето на около метър и чувам зад мен спирачки,дряяяяссс Опел Астра така ме отнесе че се врязах в колегата отпреде и зад астрата още един опел омега мисля че беше и той в колоната (забит в задницата на астрата).
Пускам аварийни и слизам да видя какво стана

А астрата мале мила, броня-долу, два фара-долу,преден капак-на обърнато V приличаше изобщо много зле беше.
Аз се успокойх като видях ,че нямам големи поражения,даже викам на човека, който караше зад мен "По добре да си тръгваме по живо по здраво щото ако дойде КАТ така ще те обрулят,че няма за каде просто", той започна трепери да се вайка , кой щял да му плаща щетите и му казах "Колегаааа, да си си преценил дистанцията и спирачния път,тези стопове за това са сложени да светят и да сигнализират, ако искаш ще викнам КАТ и ще видиш,че задния винаги е виновен" .Той се успокои човека и вика, "Айде тогава няма да викаме никой,лек път ти желая".
Така свърши всичко,първото ми ПТП без много поражения, но си се стреснах бая.На колегата с голфа отмина само с одраскана броня.
П.П. Искам да призова всички шофьори-колеги карайте вниматрелно,колкото и да се стараете на пътя винаги има кой да свърши "лошото" и моля ви ВИНАГИ СИ СЛАГАЙТЕ КОЛАНА,ВИНАГИ, аз ако нямах колан при тази слувка директно си хвърчах през предния прозорец