Здравейте,
Колата ми беше бутана около 10 тина метра напред при спрян двигател, включена на задна скорост.
При паленето днес оборотите играеха от 1000 до 2500. Не работеше и хидравликата.
Какво може да се е повредило?
Поздрави,
Илия
бутане при спрян двигател
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: бутане при спрян двигател
От бутане може да е прехвърлила зъб. Щом ти играят оборотите.
Не разбрах защо е бутана напред при включена задна? Не можеше да се влезе в купето поради преграда?
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Имало е някаква причина. Преди години на стадиона на паркинга един беше запушил една кола, човекът се вайкаше, че беше много жега и бързаше да се прибере с детето му. Колата беше някаква малка, закачих я за теглича и я издърпах няколко метра както беше на скорост, за да може човека да излезе.
Здравейте,
Причината за бутането е че беше спряна близо до строеж. След време започна да пречи на майсторите и те са я избутали.
В сервиза майстора свърза някакъв шлаух(стори ми се че съскаше от него), и оборотите заспаха. За спирачките каза че е от ръждата по дисковете. Това за дисковете валко ме съмнява защото педалът беше твърд все едно колата не е запалена.
Майстора не ми обясни нищо друго !?!?!
Ако някой може да ми даде разяснение какво се е случило, ще бъда благодарен.
Причината за бутането е че беше спряна близо до строеж. След време започна да пречи на майсторите и те са я избутали.
В сервиза майстора свърза някакъв шлаух(стори ми се че съскаше от него), и оборотите заспаха. За спирачките каза че е от ръждата по дисковете. Това за дисковете валко ме съмнява защото педалът беше твърд все едно колата не е запалена.
Майстора не ми обясни нищо друго !?!?!
Ако някой може да ми даде разяснение какво се е случило, ще бъда благодарен.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю, върни се някъде около пети клас и направи съчинение по картинка:
''Колата бе зарязана н-броя месеци/години/ и маркучите са се скапали, а спирачните апарати са блокирали."
''Колата бе зарязана н-броя месеци/години/ и маркучите са се скапали, а спирачните апарати са блокирали."
-
- Автомобил: Opel
- Двигател: Z 17 DT
За мен беше полезно.Благодаря за споделената информация
Нищо,че понякога допускаме дребни .......
Нищо,че понякога допускаме дребни .......
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”