Със или без пластмаси на регистрационните номера
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Със или без пластмаси на регистрационните номера
Колеги,от доста време гледа някой коли с махнати пластмаси на номерата който слагат в КАТ,и пускам една анкета да видим на кой му харесва,със пластмасите или без тях(закрепен с няколко нита)?
- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
Re: Със или без пластмаси на регистрационните номера
Без пластмаса 

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
естествено че без тея гадни пластмаси е по добре 

аз не само съм без нея, но и черния кант около номера съм махнал, не съм имал проблем вече година карам така.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Интересна тема.
Аз предпочитам с пластмасите, въпреки че и без тях седи доста добре, не отричам.
Отчитате ли факта, че примерно там където заден номер е закрепен директно на метала ако няма пластмаса ще стане страшно след време, че може и ръжда да избие?!
Примерно Голф 3.

Аз предпочитам с пластмасите, въпреки че и без тях седи доста добре, не отричам.
Отчитате ли факта, че примерно там където заден номер е закрепен директно на метала ако няма пластмаса ще стане страшно след време, че може и ръжда да избие?!
Примерно Голф 3.
- JoroKN
yoan4o написа:Интересна тема.![]()
Примерно Голф 3.
По тази логика би трябвало и при нита от КАТ да почне да избива(говорим за задна врата Голф 3),мисля че трябва да мине много време преди да избие ръжда

Последна промяна от JoroKN на Чет 12 дек 2013 16:52, променено общо 1 път.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Зависи от колата,капака,положението на номера и т.н
- ИлиянскиMk3
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT
следващата анкета със или без черния кант на номера 

- JoroKN
ИлиянскиMk3 написа:следващата анкета със или без черния кант на номера
На 2 от колите ми беше махнат черния кант и тази грешка няма да я направя 3-ти път

Въпреки че на някой коли (бели,сиви) стой добре,но в цял Кюстендил всичко е със изтъркан кант, няма Москвичи,Жигули,Волги и т.н.

п.п И един път е достатъчно да те спре неподходящото ченге

- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Без номера направо,ако питаш мене
.
Аз моите пластмаси още преди 2 години съм ги изхвърлил,че и канта на номера бях махнал даже

Аз моите пластмаси още преди 2 години съм ги изхвърлил,че и канта на номера бях махнал даже

- JoroKN
Разрових се малко по нета,и гледам че повечето "интересни" коли са без пластмаси
Ето един пример
Някой има ли идея за друг начин на закрепване освен с нитове ?

Ето един пример

Някой има ли идея за друг начин на закрепване освен с нитове ?

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Закрепване на номера без пластмасата, може да стане по много начини! Лошото е, че не са сигурни! Ако някой реши да краде номера, въобще няма да го забави! Аз само заради това не съм махнал пластмасата, даже съм сложил по 4-ри винта на всички ъгли на предния и задния номер! Не за друго, не ми се занимава с КАТ!
А относно темата, според мен със пластмасата е по-красиво! Мое виждане!
Не си пипайте черния кант, да не се редите в кат! В Благоев. имаше един с Кадет, дето си беше окастрил предния номер, с ножица за ламарина, и бо беше направил на половината! И няма и 1 месец, гледам колата с друг номер
А относно темата, според мен със пластмасата е по-красиво! Мое виждане!
Не си пипайте черния кант, да не се редите в кат! В Благоев. имаше един с Кадет, дето си беше окастрил предния номер, с ножица за ламарина, и бо беше направил на половината! И няма и 1 месец, гледам колата с друг номер

- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен най-добре е с пластмаси, но с някакви по-интересни държачи - с малки надписи, логота и т.н. и без никакви винтове/нитове върху номера.
Тук разбира се изключвам стандарните, които слагат в КАТ (които м/у другото са страшни боклуци - за 2-3 години толкова се изпичат от слънцетом, че стават грозно сиви и прегорели) и лайсните върху тях, просто седят някакси не на място.
А пък това да видиш Голф 3 примерно с изтъркан кант номера, хванат с 5 нита на задния капак.
Тук разбира се изключвам стандарните, които слагат в КАТ (които м/у другото са страшни боклуци - за 2-3 години толкова се изпичат от слънцетом, че стават грозно сиви и прегорели) и лайсните върху тях, просто седят някакси не на място.
А пък това да видиш Голф 3 примерно с изтъркан кант номера, хванат с 5 нита на задния капак.

- JoroKN
focke-wulf написа:Според мен най-добре е с пластмаси, но с някакви по-интересни държачи - с малки надписи, логота и т.н. и без никакви винтове/нитове върху номера.
Така е,за мен закрепването на номера без пластмаса е с 2 малки нита на първата и последната буква като след това боядисам нита черен, с лак за нокти който да не падне от пароструйка и т.н.
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз в Германия бях гледал, че въпреки държачите си хващат номерата с 4 винта/нита в ъглите. :D
Обаче върху главите се слагат нещо като малки капачки - 2 сини (при флага на ЕС) и 2 бели в другия край. Ако не се загледаш не можеш да познаеш, че изобщо ги има там.
Обаче върху главите се слагат нещо като малки капачки - 2 сини (при флага на ЕС) и 2 бели в другия край. Ако не се загледаш не можеш да познаеш, че изобщо ги има там.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”