Буферен паркинг цена

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dafi
Автомобил:
Двигател:

Буферен паркинг цена

Мнениеот dafi » Пон 09 дек 2019 20:02

Привет,

Интересува ме някой знае ли колко струва на месец буферния паркинга на метрото на Бели Дунав?
Гледах из сайта на ЦГМ, но там само виждам цени престой на час, с билетче и т.н.
Също така как работи система - получаваш някаква магнитна карта за достап или? Достъпа 24/7 ли е?

Потребителски аватар
toraborat
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ 2002

Re: Буферен паркинг цена

Мнениеот toraborat » Пон 09 дек 2019 22:43

затваря в 12 вечерта и отваря в 5 сутринта, мисля можеш да събудиш пазача да вдигне щората и през ноща. От 12 до 5 е по 50ст на час, през деня си е колкото пише на час. Ако пътуваш с абонаментна карта ти е безплатно за през деня, ако я оставиш/забравиш през нощта - 2.50лв. Има уловка, не можеш да я оставиш и да не се цъкнеш в метрото, таксуват те все едно не си пътувал. Входа и изхода - с картата. Само на излизане се минава през будката на пазача да ти цъкне картата за излизане. Преди беше 70лв на месец ако не пътуваш с метрото, ама сега няма такива. Комшиите гледам си наизвадиха колите. :mhihi

Потребителски аватар
dafi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dafi » Вто 10 дек 2019 18:07

И аз съм чувал, че преди било 70лв. но после минава под ЦГМ и май е 120лв. на месец, но не съм сигорен.

Потребителски аватар
toraborat
Автомобил: VW Bora
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот toraborat » Вто 10 дек 2019 19:23

Мисля за малко беше 120. Сега ако не пътуваш си плащаш на час. Също ако не се качиш от станция Бели Дунав а от някъде другаде на метрото пак плащаш.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”