За всички зареждащи в лукойл
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
mmandreev написа:6 години съм бил бензинджия мисля че знам за какво става на въпрос,поне на тая темаchefito написа:mmandreev написа:на лукойл само кафе да си взимаш,горивото не струва
направо влезе в бисерите...
При така стеклите се обстоятелства и значимата ти компетенция по въпроса би ли ми препоръчал от къде да зареждам занапред?
/приеми извинения, просто 5 години цялото семейство съм инструктирал там да ходи и няма грижи/
- mmandreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
знам какво слагат като добавка в бензина и дизела,просто няма смисъл да говорим повечеLudia написа:mmandreev написа:6 години съм бил бензинджия мисля че знам за какво става на въпрос,поне на тая темаchefito написа:mmandreev написа:на лукойл само кафе да си взимаш,горивото не струва
и кво са по вкус ли ги разпознаваш?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
mmandreev написа:знам какво слагат като добавка в бензина и дизела,просто няма смисъл да говорим повечеLudia написа:mmandreev написа:6 години съм бил бензинджия мисля че знам за какво става на въпрос,поне на тая темаchefito написа:mmandreev написа:на лукойл само кафе да си взимаш,горивото не струва
и кво са по вкус ли ги разпознаваш?
Представи си тогава другите кво правят ,като се има в предвид че 90% от горивата са от тях.Относно Ромпетрол може са много добри ама аз живееки в Сф няма каде да заредя от тях ,а камо ли другаде.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”