Здравейте на всички!
Интересува ме, какъв е редът за смяна на рамката на регистрационната табела, че малко моята, с която купих колата почва да ме дразни вече.
Рових из нета относно нитовете и тн и навсякъде различни мнения. Бихте ли ме насочили?
Благодаря предварително!
Рамка на регистрационна табела
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Re: Рамка на регистрационна табела
Нитовете от регистрационните табели така или иначе отпаднаха, заради свалянето на номера за различни нарушения, така, че можеш да сваляш номерът смело.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и моята беше станала грозна
катаджиски нитове вече не слагат. затова
сложих си хубави "карбонови рамки" и занитих табелите за бронята с по 2 нита с/у падане и палави ръце :):) :) :)
катаджиски нитове вече не слагат. затова
сложих си хубави "карбонови рамки" и занитих табелите за бронята с по 2 нита с/у падане и палави ръце :):) :) :)
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Burner_inc написа:Нитовете от регистрационните табели така или иначе отпаднаха, заради свалянето на номера за различни нарушения, така, че можеш да сваляш номерът смело.
Да паднаха нитовете, ама не знам какво ще стане при проверка ??
Факт - 2018 към края на август пререгистрирах вана на мен без смяна на номера заради синята зона. Обаче в големия талон пак фигурира номера на нита

А не ми се сваля цялото корище на задния капак за да го резна до ламарината и после със силикон за номера.
- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
При мен беше следното.Купих колата и сложихме рамки с реклама на автокъщата.При регистрацията в КАТ служителя им ги е сменил с нови техни рамки.Аз като видях и реших,че не искам да е така (жена ми я регистрира).Върнах се в КАТ с нови мои си рамки и там ми ги смениха безплатно.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ако има нит, то той може спокойно да се разпробие, демонтира и след това занити само за регистрационната табела. Правил съм го.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Vlad777 написа:Ако има нит, то той може спокойно да се разпробие, демонтира и след това занити само за регистрационната табела. Правил съм го.
От задна страна да, ама трбва да се сваля корището за достъп.То от опашката на нита става и без разпробиване - с клещи въртш в кръг ляво -дясно
От лицева страна как ще го разпробиеш без да личи/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”