Кой и как ремонтира пътищата в БГ ?!? - краен резултат :(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кой и как ремонтира пътищата в БГ ?!? - краен резултат :(

Мнениеот blue_shadow » Пон 02 юли 2007 20:28

Епизод пореден от сагата "запълване на дупките по пътищата" :evil:

Ето на какво станах свидетел днес: тия "приятелчета" от ромски произход имаха за задача да подготвят дупките за асфалтиране (вече бях готов да благодаря на Господ). Да ама НЕ - ей това им беше позата (кибик) която бяха заели в продължение на половин час, след това окончателно седнаха и оставаше само да им дам малко слънчоглед за разнообразие! В крайна сметка "работното Бреме" им свърши и те си тръгнаха, без да направят нищо :evil: Като ги питах защо си тръгват ми казаха, че утре щяли да продължат (ко да продължат като нищо не са почвали?):beat_butt2
.... Какво толкова, все пак са минали са само 4 години от предишното асфалтиране :!: Добре, че има разни "прости" хора който като им остане някакъв бетон, чакъл и др. се мъчат да запълнят някоя друга дупка....(загледайте се, че е слаган бетон по дупките)
Какво повече да си говорим.....:evil:

Изображение

П.С. Не пускам темата в раздел "Fun" или "Кой какво видял в нета", защото темата не е нито смешна, нито е от нета, а е от жалката действителност.

Последна промяна от blue_shadow на Сря 04 юли 2007 18:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 02 юли 2007 20:51

Грешка ! Каза думата "роми" и ей сегичка ще заключат :lol:
Вместо да снимаш трябваше да слезеш и да им свършиш работата. Те (ромите) много лесно се преуморяват и изобщо не им е в кръвта да работят. Ние сме за тази работа !Пък и знаеш сигурно, че им плащат от твойте данъци ? Колкото по-бързо се свърши работата толкова по- малко от твоите пари ще се прахосат. Така че хвърляй апарата и бегай за лопатата :lol:

Последна промяна от Stoi на Пон 02 юли 2007 20:58, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 02 юли 2007 20:54

To да беше само това, ами и асфалта им е под всякаква критика - издържа точно половин година, и се отварят двойно по-големи дупки. Аз вече едва си влизам пред нас с колата, защото на улицата се е отворила огромна ЯМА. Точно преди половин година я запълваха за последно. :evil:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Пон 02 юли 2007 20:57

Изображение

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 02 юли 2007 21:05

Stoi написа:.....Вместо да снимаш трябваше да слезеш и да им свършиш работата. Те (ромите) много лесно се преуморяват и изобщо не им е в кръвта да работят. Ние сме за тази работа !Пък и знаеш сигурно, че им плащат от твойте данъци ? Колкото по-бързо се свърши работата толкова по- малко от твоите пари ще се прахосат. Така че хвърляй апарата и бегай за лопатата :lol:

А бе бая се почудих дали след тях да не ида да разкопам якоооо, че тия ко****та махат само по 4-5 сантиметъра от стария асфалт и не чистят прахта и боклуците - сещате се, че тая дупка след първия дъжд пак ще се отвори, ама....йок - те дори не ги почнаха :evil:

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Пон 02 юли 2007 21:09

Ми строителния надзор къде им е ;) Или поне техника на обекта? Че в повечето случаи така се работи на всички ни е ясно ... :roll:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 02 юли 2007 22:53

Svetlix написа:Ми строителния надзор къде им е ;) Или поне техника на обекта? Че в повечето случаи така се работи на всички ни е ясно ... :roll:

Техниката :?: - тва са им лопатите и копачите :lol: , а за строителен надзор въобще не става дума :!:

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Вто 03 юли 2007 5:58

малко се отклонявам от темата но в тази държава всичко е с краката нагоре.вместо да се оправят улиците се рушат читави улици по които все още ми правеше кеф да си каркам т.е. нали ставаме европейци и ще живеем по европейски та сега е модерно да се прекарва природна газ идват въпросните хора разкопават улицата свършват си работата и след тях адска свинщина(пепеляк,камъни и разбити улици).и никои не им търси отговорност

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Сря 04 юли 2007 18:43

След три дена мъки ето какво се получи: :evil:

Новия асфалт е с невероятно качество!
Изображение

"Перфектно" изрязани и запълнени дупки!
Изображение

Подготовката на дупките за асфалтиране беше "като по учебник"
(неизвестно остава само, дали "майсторите" са могли да четат)
Изображение

Приемам залози колко ще издържи новия асфалт, залозите почват от една седмица (без да вали)! :evil:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 04 юли 2007 20:42

Прати мейл на БТВ новините...

бтв.. мисля че от миналата година има наредба да се слага поне 4-5 см асфалтово покритие...

което ми напомня.. вчера минавам през "локалното" на царирадско до окр. болница и гледам дълбаят асфалта и сложили съответно преграда на едната лента ( другата лента вече оправена ).
Минавам после вечерта и гледам че ограда няма и си мисля "брей тия колко бързо работят".... добре че не се бях изрезал та скочих в издълбаните дупки "само" с около 60на км :banghead: :mad: :motz:

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 04 юли 2007 21:37

jgmec
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой и как ремонтира пътищата в БГ ?!? - краен резултат :

Мнениеот jgmec » Сря 04 юли 2007 21:55

blue_shadow написа:
.... Какво толкова, все пак са минали са само 4 години от предишното асфалтиране :!:

нахал аз чакам от 14 години някой да плюне малко асфалт в дупките пред блока :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”