Във вторник си прибрах колата, цялостно боядисана в Ямбол. Колата е направена в камера, лака накрая е завършен с водна шкурка, пастиран с няколко пасти и измит преди предаването на колата. Всички забележки са оправени - разместени брони, чукнат праг, нащърбени врати и тн. Бих казал, че колата е станала доста добре, даже за мен като лаик е абсолютно перфектно. За сравнение преди 3 години си боядисах Толедото тук в СФ за точно 2 пъти повече пари. Беше ок колата. Голфа обче сега е станал много по-добре. Ще кача снимки когато мога да направя.
Цената за кола тип голф, обикновен черен металик е между 700 и 800лв. Това включва горе посочените неща. За черно с перлен ефект и други такива екстри е малко по-скъпо. Лично на мен цялото удоволствие с нафтата София-Ямбол-София и 2 автобусни билета ми излезна 900лв.
Трябва да се знае че става въпрос за работа с конвенционалн(ацетонови) бои.
Ако някой иска да си боядисва колата и не му се дават 1500лв за боя наблъскана с боклуци, може да ми пише ЛС, ще дам тел за контакт. Всеки който иска може да види и колата за да добие представа

Има малко снимки в гаража.