Интересен вандализъм!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Интересен вандализъм!

Мнениеот ChernoGTI » Съб 12 май 2007 18:59

Докато се предвижвах към автобусната спирка по път за работа си пуших фас и ми направи впечатление надписа на един бус паркиран явно на "нечие място".На буса бе написано с големи букви със спрей "Премести кюпа!Пречи" в последствие видях че са му спукани две гуми.......малко по нататък по посока спирката видях още 3 коли всяка с по някакъв "придобит дефект" ...едната бе одрана от калник до калник при това доста солидно а на другите 2 им беше спукана по гума......целта ми с тази тема както някой ще ме обвини е да се намирам на приказка !Е познай не е!Целта ми е да кажа на старозагорците когато ходят в кв. "Трите чучура Север" и си оставят колите без надзор(примерно сте на купонче или нещо) ги оставяйте на по скатани места където няма да ги докопат тези уруди....С две думи : "Внимание.Опасна Зона"

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 12 май 2007 21:36

Е тия немога да ги разбера !!!!

Спряли на мястото на някой !!! Ако ми покаже нотариялен акт :deal за това място добре, ама така спре някой някаде и да му правят золуми по колата :??? :??? :??? :stumm :stumm :stumm

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 12 май 2007 21:51

Има ги всякакви психари. И аз съм попадал на 2 подобни случая в стил "тук спирам аз". В единия случай разширението на шосето за паркиране събираше 3 коли, но живеещия в къщата до тротоара се изказа "синът ми спира тук" и същата вечер се оказах без чистачки и антена. Чудя се не му ли идва на ума колко би му струвало едно пребоядисване на къщата, ако аз реша да му оставя послание с боя. Другият пък редовно лепеше бележки по колите с обяснение, че на мястото пред къщата се паркира неговото такси... Добре че лепилото не остави следи - явно е мислел и за таксито си.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 12 май 2007 21:57

за това съм писал "интересен вандализъм".......просто ми е интересно на къде отива тоз народ че е толкоз озлобял :?: ся както след 2 3 дни изкарваме голфа от гаража боядисан и спретнат някой да се намери да го осере с надпис "тва е мое място бе п**ал"....дали не мога да захвърлям камъни по всяка кола която спре там след мен (почнах и аз да изгрубявам но това е положението)гараж под наем му е работата........ама пък то не само когато си спиш или си в кенефа ги правят тия неща....може да спреш някъде из града или до магазин да си купиш цигари и пр. и да се върнеш осъзнавайки че ти е помляна колата от някой "мастер шофер" или задето си спрял за престой на "нечие място"

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 12 май 2007 22:04

jaba7a написа:за това съм писал "интересен вандализъм".......просто ми е интересно на къде отива тоз народ че е толкоз озлобял :?: ся както след 2 3 дни изкарваме голфа от гаража боядисан и спретнат някой да се намери да го осере с надпис "тва е мое място бе п**ал"....дали не мога да захвърлям камъни по всяка кола която спре там след мен (почнах и аз да изгрубявам но това е положението)гараж под наем му е работата........ама пък то не само когато си спиш или си в кенефа ги правят тия неща....може да спреш някъде из града или до магазин да си купиш цигари и пр. и да се върнеш осъзнавайки че ти е помляна колата от някой "мастер шофер" или задето си спрял за престой на "нечие място"

Стига, няма нечие място освен ако не ти покаже документ за него, както казах по-горе :!:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 12 май 2007 22:06

rexpitbul написа:
jaba7a написа:за това съм писал "интересен вандализъм".......просто ми е интересно на къде отива тоз народ че е толкоз озлобял :?: ся както след 2 3 дни изкарваме голфа от гаража боядисан и спретнат някой да се намери да го осере с надпис "тва е мое място бе п**ал"....дали не мога да захвърлям камъни по всяка кола която спре там след мен (почнах и аз да изгрубявам но това е положението)гараж под наем му е работата........ама пък то не само когато си спиш или си в кенефа ги правят тия неща....може да спреш някъде из града или до магазин да си купиш цигари и пр. и да се върнеш осъзнавайки че ти е помляна колата от някой "мастер шофер" или задето си спрял за престой на "нечие място"

Стига, няма нечие място освен ако не ти покаже документ за него, както казах по-горе :!:
то това е ясно.............но някой хора си мислят че пътя техен :?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Съб 12 май 2007 22:13

jaba7a написа:
rexpitbul написа:

то това е ясно.............но някой хора си мислят че пътя техен :?

Тея за :smackbum :smackbum :smackbum :smackbum :smackbum :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun ама няма какво да се направи простотията няма край :hmmmm

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 12 май 2007 22:15

мдам........заразна болест е :x

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Съб 12 май 2007 22:34

Преди време и аз откачих когато една съседка от съседния блок дойде да ми крещи, защо съм бил спрял на тяхното място (по-точно на мъжа и). Обясних на жената, че не видях да пише "тук е мястото на Пенка" mhihi

След това така злобно ме гледаше, че се чудех коя ли сутрин ще си намера колата с одрана боя.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 12 май 2007 22:43

Аз заради подобни изпълнения винаги гледам да спирам някаде по настрани.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Интересен вандализъм!

Мнениеот Stefan » Съб 12 май 2007 23:59

jaba7a написа:Целта ми е да кажа на старозагорците когато ходят в кв. "Трите чучура Север" и си оставят колите без надзор(примерно сте на купонче или нещо) ги оставяйте на по скатани места където няма да ги докопат тези уруди....С две думи : "Внимание.Опасна Зона"

Аз бих ви посъветвал, съберете се 5 - 6 човека, спрете там където са били спрели тези коли със спуканите гуми, седнете някаде наблизо така че да виждате колата си и чакайте да започне купона :a boi de :a boi de :a boi de

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 13 май 2007 0:42

ще чакаме ние ....... мианвам с комбайната и ги изоравам на ред :evil:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Нед 13 май 2007 20:35

Само не мога да вдена що никога не ми се е случвал такъв интересен вандализъм?!?
Просто внимавам къде спирам и гледам да не преча на хората...мн е просто.
Но ми е писнало от тъпанари, които ми запречват тротуара(при положение, че на него има място и за коли и за хора).

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Нед 13 май 2007 20:59

Само не мога да вдена що никога не ми се е случвал такъв интересен вандализъм?!?
Просто внимавам къде спирам и гледам да не преча на хората...мн е просто.
Но ми е писнало от тъпанари, които ми запречват тротуара(при положение, че на него има място и за коли и за хора).

Лошото е че не зависи от теб. Може да ти се случи и на паркинга пред Метро. Просто има хора с много интересни собственически чуства.
Два пъти ми се случва да идват наематели на апартамент в блока ни и след седмица гордо да ми съобщават че съм паркирал на тяхното място :evil: ... единия даже трябваше да му охлаждам ентусиазма... :074:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Нед 13 май 2007 21:51

На два пъти виждам по автомобили надпис"измии ме" ама издрано с пирон(или нещо подобно) до ламарина :shocked :shocked :shocked
Мисля си ,че тоя вандализъм е във връзка с оная онлайн игра,ама може и да бъркам.....
Просто адски тъпо ми се струва

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”