Аууууу, нещо дизайнерита са се здраво поизложили:
http://auto-motor-und-sport.bg/?act=content&rec=951

VW Tiguan
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: VW Tiguan
mladvampirTDI написа:Аууууу, нещо дизайнерита са се здраво поизложили:
Доста - прилича на ония корейските каляски

- dan4o_golf2
- Автомобил:
- Двигател:
- valdemir
- Автомобил:
- Двигател:
Абе незнам много не отговаря на досегашните линии които сам свикнал да виждам, но нека подкрепим новаторството, пък може да е на някаква ниска цена с цел да си купим нов вечен трактор за село. Базикам се мен лично ми допада само обаче тая емблема ква е незнам, ако си оправят емблемата става. Пък ме точно заради проваления дизайн да са сложили и друа емблема.
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
valdemir написа:Абе незнам много не отговаря на досегашните линии които сам свикнал да виждам, но нека подкрепим новаторството, пък може да е на някаква ниска цена с цел да си купим нов вечен трактор за село. Базикам се мен лично ми допада само обаче тая емблема ква е незнам, ако си оправят емблемата става. Пък ме точно заради проваления дизайн да са сложили и друа емблема.
Еми явно ще се наложи да ги свалим тея емблеми и да си сложим стандартните, което е добра идея

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Като се вгледаш внимателно си се виждат чертите на съвременния дизайн на ФВ, личи си какво е "замазвано" /фарове, маска и т.н./, според мен ще бъде симпатяга колицата. Дори е малко закъсняла реакция /според мен/, в този клас продажбите вървят само нагоре вече доста годинки - всъщност - от излизането на RAV4 на пазара... Друг е въпроса, че аз лично съм ги кръстил "дамски" джипове /още първата Витара има леко сладникав облик според мен.../, дори и "джипове" не е мн. на място - повечето имат и варианти /добре продавани.../ само с предно... В този клас май не е лесно да се постигне "унисекс" дизайн, който да импонира и на мъжете, дано ФВ да успее...
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали това щеше да е Tiguan - http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... ght=tiguan - и дано да е след като му махнат маскировката.....
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:мисля че е загрозен ...i
И то сериозно загрозен. Ясно си личи как са полепили истинските стопове и са лепнали някъв друг като да не е без хич.
Имаше един филм за създаването на BMW 7 - та оня екземпляр така го бяха скрили че въпреки че BMW-тата имат отличителна форма, трудно можеше да се познае каква кола е!!!
До колкото виждам задните стопове са като на таурега, фаровете и те са лепени но доколко не мога да предценя.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”