Здравейте, колеги!
Някой зареждал ли е на този тип бензиностанции?
Всеки ден минавам по бул." Александър Малинов" и редовно виждам автомобили зареждащи там и виждам, че цената е доста по-ниска от останалите обекти.
Някой колега да изкаже мнение също, защото чувам добри отзиви относно горивото.
Бензиностации Петрол на самообслужване
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Бензиностации Петрол на самообслужване
Аз съм зареждал. За горивото не мога да кажа нищо конкретно - не съм имал проблем.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
И аз съм зареждал, не съм имал проблем. Нищо специално.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Колко по-тънкан е, любопитно ми стана....
10 стотинки надолу горе-долу върви от другите бензиностанции, с отстъпката 15-17.
И аз съм зареждал там, също има такава в Дружба до Кауфланда на Цветан Лазаров, без оплаквания.
Недостатък е, че не можеш да напълниш до горе там, понеже горивото го плащаш предварително и няма как да знаеш точно колко ще ти хване колата докато цъкне пистолета.
И аз съм зареждал там, също има такава в Дружба до Кауфланда на Цветан Лазаров, без оплаквания.
Недостатък е, че не можеш да напълниш до горе там, понеже горивото го плащаш предварително и няма как да знаеш точно колко ще ти хване колата докато цъкне пистолета.
- Кайзен
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:Колко по-тънкан е, любопитно ми стана....
https://www.petrol.bg/selfservice/
https://www.petrol.bg/clubgrifon/#niva
- lubomir911
- Автомобил: vw Bora
- Двигател: AJM 2000
railfan написа:10 стотинки надолу горе-долу върви от другите бензиностанции, с отстъпката 15-17.
Машините връщат ресто, не е проблем да се зареди до горе, дори без да знаеш колко ще събере.
Как става схемата?
Ако предплатя 50 литра да речем, и колата хване 45 от тях, за другите 5 получавам рестото в кеш? Или по карта, ако съм го платил така, това ли имаш предвид?
Ако предплатя 50 литра да речем, и колата хване 45 от тях, за другите 5 получавам рестото в кеш? Или по карта, ако съм го платил така, това ли имаш предвид?
- lubomir911
- Автомобил: vw Bora
- Двигател: AJM 2000
railfan написа:Как става схемата?
Ами аз плащам кеш и като ми остане ресто ми го пуска отдолу в едно отделение. Обаче трабва да сканираш квитанцията, която ти издава като платиш. С карта не съм плащал.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Кайзен написа:..
Благодаря.
railfan написа:Как става схемата?
Ами ако е с карта, предполагам както съм го играл и на други места ( извън Бг )
Значи вкрва се картата , задават се литри и пин. Явно се "проверява" дали има наличност кинта за плащане , не знам. Почваш да зареждаш , макса който можеш да вкараш е първоначално зададените ( от теб преди това ) литри. а ако си заредил по-малко, просто ти се теглят парите за литрите които си заредил.
Ако не бъркам нещо, че последно се случи миналата година да заредя така на една.
Да ме поправи човек по-запознат.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Така е да. Вкарваш сумата, блокира се от картата и ако заредиш по-малко се взима по-малко, ако я достигнеш - спира зареждането и я взима.
samo_pechka написа:Кайзен написа:..
Благодаря.railfan написа:Как става схемата?
Ами ако е с карта, предполагам както съм го играл и на други места ( извън Бг )
Значи вкрва се картата , задават се литри и пин. Явно се "проверява" дали има наличност кинта за плащане , не знам. Почваш да зареждаш , макса който можеш да вкараш е първоначално зададените ( от теб преди това ) литри. а ако си заредил по-малко, просто ти се теглят парите за литрите които си заредил.
Ако не бъркам нещо, че последно се случи миналата година да заредя така на една.
Да ме поправи човек по-запознат.
Да, така е.
Пример: задаваш условно за 150лв на терминала, но резервоара събере само 130лв, то автоматично изтегля само толкова, колкото сте използвали.
Ако се плаща в брой, рестото го издава под формата на ваучер, с който може да се зареди при следващо посещение.
-
- Автомобил: Passat B8-5
- Двигател: 150 TDI 7DSG
Нямам карта за отстъпка на гориво на Петрол , но имам свалено приложението им на телефон. Предполагам че мога да сканирам бар кода някъде на автомата(колонката за зареждане), за да ползвам отстъпката, която се предлага на обектите им за самообслужване?
- newgeneration
- Автомобил:
- Двигател:
bongoo написа:Нямам карта за отстъпка на гориво на Петрол , но имам свалено приложението им на телефон. Предполагам че мога да сканирам бар кода някъде на автомата(колонката за зареждане), за да ползвам отстъпката, която се предлага на обектите им за самообслужване?
Може с приложението от телефона.
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
krisch96 написа:Здравейте, колеги!
Някой зареждал ли е на този тип бензиностанции?
Всеки ден минавам по бул." Александър Малинов" и редовно виждам автомобили зареждащи там и виждам, че цената е доста по-ниска от останалите обекти.
Някой колега да изкаже мнение също, защото чувам добри отзиви относно горивото.
Аз зареждам само на този Петрол на Малинов да не кажа повече от 4 години. Доволен съм. Колата има тяга, харчи малко и не съм имал никакви проблеми. Моментния ми разход на ПХ е 0.4-0.5. Това също ми е показател(е може да се заблуждавам с последното).
Ползвам карта и отстъпката я намалиха преди около година от 5 на 3 ст.
Само за референция: миналата година не ми стигна нафтата в гръцко и реших да видя дали аджеба има файда от скъпата им и не руска нафта. Едно 40 литра налях на почти забила долу резерва. Същата динамика и разход като петролската от Малинов.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”