Удариха ми колата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Удариха ми колата

Мнениеот niviat » Пон 11 юни 2007 15:30

На служебния паркинг от мой бивш служител , който се премести в друг отдел . Та миналата седмица го засякох да си надписва курсове и резултата - колата ми ударена с някакъв предмет, не е ПТП.
Щетата не е голяма , майстора каза 30-40 лева , но и с ремонта на две три други стари драскотинки.Искам да попитам при положение че имам пълно каско и имам основателни съмнения за извършителя на злонамереното действия застрахователя дали ще прояви интерес към извершителя ? Каското е в Армеец.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 11 юни 2007 15:31

моеш ли да го докажеш?
ако не, не се хаби, мини си на паркинг щета по КАСКО и си пей ;)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 11 юни 2007 15:32

бягай на оглед за паркинг щета и не се занимавай с глупости :idea:
кажи че така си намерил колата на паркинга :wink: а друг въпрос е ако искаш да се разправяш със заподозрения :wink:

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 11 юни 2007 16:00

santo_trafficante написа:бягай на оглед за паркинг щета и не се занимавай с глупости :idea:
кажи че така си намерил колата на паркинга :wink: а друг въпрос е ако искаш да се разправяш със заподозрения :wink:

Така и ще стане , нямам време да се занимавам с глупости , но въпреки всичко на такива копелдаци не трябва да им се дава въздух . Ще разговарям със застрахователя , нали той ще плаща , той да си преценява.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 11 юни 2007 16:18

niviat написа:
santo_trafficante написа:бягай на оглед за паркинг щета и не се занимавай с глупости :idea:

Така и ще стане , нямам време да се занимавам с глупости , но въпреки всичко на такива копелдаци не трябва да им се дава въздух . Ще разговарям със застрахователя , нали той ще плаща , той да си преценява.
заведи си го като щета!
не казвай че уж еди кой си го е направил!

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 11 юни 2007 16:21

Уж не си се досетил,но като го срещнеш,без да го виждаш :wink: , се спъни в него! :042: Ако пък е височко ,първо се блъсни,и като падне - се спъвай,спъвай,спъвай...а-не те видях,извинявай! mhihi !

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 11 юни 2007 16:35

и аз мисля, че ако не можеш да го докажеш е по-добре да не се занимаваш с това. А при застрахователя удара е на паркинг.

... но нако си сигурен, че тоя тип можеш да дадеш 10 лв на някое цигане да му зашие едно паве по неговата...

Потребителски аватар
Peri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peri » Пон 11 юни 2007 19:07

ila написа:и аз мисля, че ако не можеш да го докажеш е по-добре да не се занимаваш с това. А при застрахователя удара е на паркинг.

... но нако си сигурен, че тоя тип можеш да дадеш 10 лв на някое цигане да му зашие едно паве по неговата...

И какъв е смисъла - принципа "Око за око, паста за зъби"?!? С хорската злоба трудно ще се пребориш. Ако не може да предприемеш никакви правни действия си го остави да живурка нещастника, то злобата и ограничеността са си достатъчно наказание свише според мен.
Just my 2 cents... :roll:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Пон 11 юни 2007 20:15

Не най-много да си направиш лошо на самия себе си.Застрахователите не ги интересува твоите лични взаимоотношения с някой си.За тях целта е по-малко ПТП та и разбира се по-малко пари да плащат.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 12 юни 2007 9:08

Peri написа:
ila написа:и аз мисля, че ако не можеш да го докажеш е по-добре да не се занимаваш с това. А при застрахователя удара е на паркинг.

И какъв е смисъла - принципа "Око за око, паста за зъби"?!? С хорската злоба трудно ще се пребориш. Ако не може да предприемеш никакви правни действия си го остави да живурка нещастника, то злобата и ограничеността са си достатъчно наказание свише според мен.
Just my 2 cents... :roll:

Колега, погледнато от страни и безпристрастно си прав. Но постави се на мястото на колегата... и каква е гаранцията, че пак няма да посегне на колата му? А простаци и ненормалници само такива действия могат да ги озаптят.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Вто 12 юни 2007 11:53

ila написа:

И да се приравня на акъла му?
Не ми е за 30-40 лева , скъпо ми е времето което ще загубя.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Вто 12 юни 2007 11:54

ila написа:

И да се приравня на акъла му?
Не ми е за 30-40 лева , скъпо ми е времето което ще загубя. Защо да не го отделя за семейството си?

Последна промяна от niviat на Вто 12 юни 2007 11:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 12 юни 2007 11:55

минавай на паркинг щета, каквато е ...
нямаш шанс да докажеш че е този злосторник

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 12 юни 2007 12:56

Ако искаш да го гониш като злосторник, викаш полиция.. не че нещо ще свърши..

със застрахователя нямаш причина да им се обясняваш.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”