На служебния паркинг от мой бивш служител , който се премести в друг отдел . Та миналата седмица го засякох да си надписва курсове и резултата - колата ми ударена с някакъв предмет, не е ПТП.
Щетата не е голяма , майстора каза 30-40 лева , но и с ремонта на две три други стари драскотинки.Искам да попитам при положение че имам пълно каско и имам основателни съмнения за извършителя на злонамереното действия застрахователя дали ще прояви интерес към извершителя ? Каското е в Армеец.
Удариха ми колата
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:бягай на оглед за паркинг щета и не се занимавай с глупости![]()
кажи че така си намерил колата на паркингаа друг въпрос е ако искаш да се разправяш със заподозрения
Така и ще стане , нямам време да се занимавам с глупости , но въпреки всичко на такива копелдаци не трябва да им се дава въздух . Ще разговарям със застрахователя , нали той ще плаща , той да си преценява.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
заведи си го като щета!niviat написа:santo_trafficante написа:бягай на оглед за паркинг щета и не се занимавай с глупости![]()
кажи че така си намерил колата на паркингаа друг въпрос е ако искаш да се разправяш със заподозрения
Така и ще стане , нямам време да се занимавам с глупости , но въпреки всичко на такива копелдаци не трябва да им се дава въздух . Ще разговарям със застрахователя , нали той ще плаща , той да си преценява.
не казвай че уж еди кой си го е направил!
- Peri
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ila написа:и аз мисля, че ако не можеш да го докажеш е по-добре да не се занимаваш с това. А при застрахователя удара е на паркинг.
... но нако си сигурен, че тоя тип можеш да дадеш 10 лв на някое цигане да му зашие едно паве по неговата...
И какъв е смисъла - принципа "Око за око, паста за зъби"?!? С хорската злоба трудно ще се пребориш. Ако не може да предприемеш никакви правни действия си го остави да живурка нещастника, то злобата и ограничеността са си достатъчно наказание свише според мен.
Just my 2 cents...

Peri написа:ila написа:и аз мисля, че ако не можеш да го докажеш е по-добре да не се занимаваш с това. А при застрахователя удара е на паркинг.
... но нако си сигурен, че тоя тип можеш да дадеш 10 лв на някое цигане да му зашие едно паве по неговата...
И какъв е смисъла - принципа "Око за око, паста за зъби"?!? С хорската злоба трудно ще се пребориш. Ако не може да предприемеш никакви правни действия си го остави да живурка нещастника, то злобата и ограничеността са си достатъчно наказание свише според мен.
Just my 2 cents...
Колега, погледнато от страни и безпристрастно си прав. Но постави се на мястото на колегата... и каква е гаранцията, че пак няма да посегне на колата му? А простаци и ненормалници само такива действия могат да ги озаптят.
ila написа:
И да се приравня на акъла му?
Не ми е за 30-40 лева , скъпо ми е времето което ще загубя. Защо да не го отделя за семейството си?
Последна промяна от niviat на Вто 12 юни 2007 11:58, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”