Камери КАТ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Камери КАТ
Здравейте, преди малко ме снимаха на Околовръстното с 30км над ограничението.... Та имам няколко въпроса
1. Колко километра аванс имаш над допустимото
2. Околовръстното път в населено място ли се води ( може би е малко глупав въпрос)
3. За колко време им излиза в системата ( искам ако мога още тази седмица да го платя на място)
4. И изобщо за колко време г/д се изпраща вече на адрес?
1. Колко километра аванс имаш над допустимото
2. Околовръстното път в населено място ли се води ( може би е малко глупав въпрос)
3. За колко време им излиза в системата ( искам ако мога още тази седмица да го платя на място)
4. И изобщо за колко време г/д се изпраща вече на адрес?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Камери КАТ
Може и след 3-4 дни, може и след месец-два. От датата на получаване текат 14 дни, в които имаш промоция 30%. След това плащаш цялата сума. Толеранса ти е 2-3км/ч...плюс 3-4 км/ч отклонение от скоростомера на колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А ако отида до КАТ таЗи седмица с "огромното " желание да си платя глобата, дали ще ме има вече в регистъра им?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Явно не си ходил в казарма или си забравил, че там както и в КАТ по желание и до кенеф не се ходи.
Изчакай да ти пристигне снимката, няма смисъл от бързане, сигурен ли си че са те снимали или просто са си седели в патрулката примерно!?
Изчакай да ти пристигне снимката, няма смисъл от бързане, сигурен ли си че са те снимали или просто са си седели в патрулката примерно!?
- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
Какъв е тоя голям толеранс.. 10, 20 километра пфф няма такова нещо толеранса е както е казал колегата по горе 2-3км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
СигурНА съм че са ме снимали, моята идея е да не дочакам снимката да пристигне на адрес, а да я "парирам" още в КАТ. Не ми се вярва да няма начин......
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Изпуснала си шанса
Можело е да я "парираш" веднага на място срещу някоя нестандартна услуга 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа: Можело е да я "парираш" веднага на място срещу някоя нестандартна услуга
Например, да им прати въздушна целувка ли? Много си мил...
Колежке, колегите хубаво ти казват, да не бързаш. Вече си направила всичко по силите си, и не е нужно да се напиняш, парите ще ти ги вземат. Дали по-рано или по-късно, на тях не им е зор. Приготви го, в отделно деление на портфейла и чакай дена на judgamentday, и толкоз.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Приготви 100 лева и чакай честитка, ако не дойде си ги изхарчи със здраве и карай в ограниченията.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Към поста на колегата над мен ще добавя + комисионната на банката, в която ще платиш глобата.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Е , не го плашете момичето.......Виж сега , изчакай и не бързай .Направила си една глупост - не прави втора. Имаш шанс да не ти дойде никаква честитка. Много от снимките не се пращат....тъй като са много нарушителите - някои ги прескачат. Ако си мислиш че всички са санкционирани - много се лъжеш. Има шофьори с по над 100 акта и не им дреме да плащат. Половината бакшиши са без точки и не им пука.Просто забрави за инцидента и другия път си отваряй очите. А пък ако дойде честитка......плащаш и пак забравяш. Пази си нервите за критическата . Живота е твърде кратък.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Амиии освен да ви благодаря за съветите, от утре просто с кафенцето сутрин ще гледам и къде са разположени камерите ;)))
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
.... Да не забравиш да спазваш и ограниченията, които на доста места са нереални, но патрулите с камерите се местят и няма как от сутринта да знаеш по обед къде ще са 
пп. - видиш ли такси да кара в ограничението, значи има камера или радар, те знаят по всяко време къде са патрулите и си предават по радио-ефира

пп. - видиш ли такси да кара в ограничението, значи има камера или радар, те знаят по всяко време къде са патрулите и си предават по радио-ефира

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”