Та ще моля ако някой има информация или впечатления от този модел да ги сподели. Има едно до нас се продава, все още не съм питал за какви пари обаче. Интересувам се поради две причини: Жена ми да има какво да троши докато посвикне с шофьорлъка, а другата - ходя на риба на трудно проходимо място и смятам, че ще ми върши работа. Ще съм благодарен на всякакви отзиви.
Щях да пропусна - колата е не по-нова от 90 - 91г.
Мнения за Subaru Justy
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнения за Subaru Justy
Последна промяна от trunner на Чет 14 юни 2007 13:59, променено общо 1 път.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично не бих го взел - в години си е, гният, механиката е наистина здрава, но на тази възраст неизбежно излизат какви ли не "щуротий" за смяна, трудничко се намират части /поне тук, за Сф. може да не е така/, пазя далечен /лош/ спомен за проблемите на мой съсед с такова Субару, като върха беше, когато за смяната на нещо сравн. елементарно /но не помня точно какво/ се наложи да прави специален "хитър" ключ...
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
една позната имаше такова, двуцилиндрово 650 кубика, джантите бяха станали квадратни, праговете мязаха на синусоиди, масло не му беше сменяно поне няколко години, колата накрая я ползваха в един завод за междуцехов транспорт (пак без никаква поддръжка) и не щеше да спира пущината.
ако е евтино го взимай, но провери дали е 4х4 и дали работи системата.
ако е евтино го взимай, но провери дали е 4х4 и дали работи системата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”