БМВ се заби в ТИР в София, шофьорът почина

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

БМВ се заби в ТИР в София, шофьорът почина

Мнениеот nosex » Пон 18 юни 2007 8:15

Лека кола БМВ и ТИР катастрофираха тежко на бул. "Симеоновско шосе", в платното към центъра на столицата, минути преди полунощ, съобщиха от МВР.

Вследствие на силния удар камионът се е запалил. На мястото на инцидента, близо до кръстовището с бул. "Г.М. Димитров", са били изпратени екипи на пожарната и полицията.

Според свидетели, БМВ-то се е движело с висока скорост и се е ударило в потеглящия ТИР. Ударът е станал в платното от Симеоново към центъра на София

21-годишният шофьор на БМВ-то е бил в много тежко състояние и е починал на път за болницата.

Източник: dnes.bg

...... :? ...... :? ...... :?[/b]

Последна промяна от nosex на Пон 18 юни 2007 8:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 юни 2007 8:15

е й ?

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 18 юни 2007 8:19

Tyan написа:е й ?

Просто е жалко...
Лека му пръст !!!

Последна промяна от nosex на Пон 18 юни 2007 8:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 юни 2007 8:20

направо се тръшкам в земята от мъка и чувство за вина....... сам си е виновен....

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Пон 18 юни 2007 9:01

а дали ТИР-а не му е отнел предимството и се е шмугнал в платното точно пред бмв-то.

Tyan
МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:20 am Заглавие:
направо се тръшкам в земята от мъка и чувство за вина....... сам си е виновен....

ако беше с vw момчето щтяхме да го оревем тука 1000 човека и да напишем 100 смислени коментара.ама щом е с Бмв начи е лош човек не е голяма загуба след като е починал.тай ли? туй че бмв-тата са мощни и бягат не означава че собствениците им са си искали смърт-а и си катастрофират нарочно.

бих казал само...Нека почива в мир. защото и той е колега на пътя както всички останали шофери.

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Пон 18 юни 2007 9:04

а дали ТИР-а не му е отнел предимството и се е шмугнал в платното точно пред бмв-то.

Цитат:
Tyan
МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:20 am Заглавие:

ако беше с vw момчето щтяхме да го оревем тука 1000 човека и да напишем 100 смислени коментара.ама щом е с Бмв начи е лош човек не е голяма загуба след като е починал.тай ли? туй че бмв-тата са мощни и бягат не означава че собствениците им са си искали смърт-а и си катастрофират нарочно.

И на мен ми е гадно за това че млад човек си е отишъл. Но представи си че на мястото на тира е твойто голфче, вътре сте 5-ма приятели и този ви отнеме живота и на петимата с една маневра!!!
Факт е че карат като малоумни защото новите коли са крепости с какви ли не предпазни системи, чустват се сигурни, но май това е измамно както виждаме. Законите на физиката действат с пълна сила.
Факт е че всички караме бързо, и аз понякога съм настъпвал с 200+ по магистралата но като видя в далечината коли пред мен намалявам до скороста на колоната а не ги изпреварвам с 200.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 18 юни 2007 9:08

ВИСОКАТА СКОРОСТ УБИВА
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 18 юни 2007 9:11

незнам,но наблюдавам че много от катастрофите са с БМВ-та!!!аз си имам обяснения защо е така!!!

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пон 18 юни 2007 9:12

според един потребител на dnes.bg който е оставил коментар катастрофата се е получила в следствие на падналите валежи,слабото отводняване на пътя там,образуването на голям гьол някаде малко преди мясотото на инцидента.пич-а загубва управление и толкоооз.катастрофирал е не защото кара бмв а защото му е малко акъла и пътните условия са били....от най-европейските.... :)

maniak а представи си че ти или аз сме с 4 приятечета в голф-а и си се движим по тоя път и влизаме в гьола губим управление.....бум и нас ни няма.и кфо пак ще пишат че сами сме си виновни,че е хубаво като сме се размазали.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 юни 2007 9:12

ако ще не с бмв ами с папомобил да е ....... всеки си има глава на раменете ..... кара бързо ...знае рисковете ..разгражда се в тир ..умира това важи и за VW owners и не високата скортост го е убила а удара в тира ...скоростта само е спомогнала ;)

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Пон 18 юни 2007 9:14

Факт е че много BMW драйвери са доста арогнатни и нагли. Забелязал съм че особено тези с тройките 90-98 си мислят че са царе на пътя, същите наблюдения са ми ги споделяли и приятели... някой от тях каращи такива коли.
Естествено не искам да слагам всички собственици на BMW е един кюп. Разберете че улиците на софия не са писта, те са за придвижване!

Последна промяна от maniak на Пон 18 юни 2007 9:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 юни 2007 9:15

http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?p=154665 ето ви информация използвайте я за дапоучавате и да пукате теми след всяка катастрова която стане

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пон 18 юни 2007 9:16

luboveliki написа:незнам,но наблюдавам че много от катастрофите са с БМВ-та!!!аз си имам обяснения защо е така!!!

така е защото всяко пешлеме мечтае за Бмв(задно предаване,150 коня,и какво ли още не) ама работата е там че малко са шоферите който владеят карането на бмв и са на 21 години.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 18 юни 2007 9:17

БМВ-то е със задно предаване и мошно,просто малко по трудно се кара зимата и на хлъзгаво!един приател си беше купил мерцедес и сам го гледал как в завой с малко повече газ и колата поднася!после пак си взе кола с предно предаване и определено е по стабилна!!наистина ззадното предаване си е по трудно на мокро и зимата!!но най вече си е до човека който кара...........

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 юни 2007 9:20

luboveliki написа:

таратанци ..... колата със задно задвижване и двигател отпред е в пъти по лесна за каране и усещане ...... изключвам жигули лади и 100 годишни таралясници

Последна промяна от Tyan на Пон 18 юни 2007 9:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”