а дали ТИР-а не му е отнел предимството и се е шмугнал в платното точно пред бмв-то.
Цитат:
Tyan
МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:20 am Заглавие:
направо се тръшкам в земята от мъка и чувство за вина....... сам си е виновен....
ако беше с vw момчето щтяхме да го оревем тука 1000 човека и да напишем 100 смислени коментара.ама щом е с Бмв начи е лош човек не е голяма загуба след като е починал.тай ли? туй че бмв-тата са мощни и бягат не означава че собствениците им са си искали смърт-а и си катастрофират нарочно.
И на мен ми е гадно за това че млад човек си е отишъл. Но представи си че на мястото на тира е твойто голфче, вътре сте 5-ма приятели и този ви отнеме живота и на петимата с една маневра!!!
Факт е че карат като малоумни защото новите коли са крепости с какви ли не предпазни системи, чустват се сигурни, но май това е измамно както виждаме. Законите на физиката действат с пълна сила.
Факт е че всички караме бързо, и аз понякога съм настъпвал с 200+ по магистралата но като видя в далечината коли пред мен намалявам до скороста на колоната а не ги изпреварвам с 200.