Има тежка катастрофа ако може да спестите пускането на тема.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от една страна сте прави.....но от друга...това е ежедневието, като говорим за това едва ли ще се промени много но пък като не говорим изобщо и се правим че това не се случва , нищо няма да се промени. Двама ако се замислят малко и започната да карат по внимателно заради това, че са чели темите за катастрофите тук е нещо.
Друг е въпроса, че коментари в тези теми от сорта - "тоя си е заслужил да умре така" са излишни и глупави при тези случаи.
Друг е въпроса, че коментари в тези теми от сорта - "тоя си е заслужил да умре така" са излишни и глупави при тези случаи.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
всеки кара като идиот и винаги другите са му виновни 
всички в таа гора /пътното движение/ са педераси

всички в таа гора /пътното движение/ са педераси
Последна промяна от batmilko на Съб 23 юни 2007 15:48, променено общо 1 път.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Бетер БТВ стана тоя форум - "...някой катастрофира, някой умря....амин.." Разбирам да се е случило с някой познат, близък, не дай боже, с някой от нас (форума) ми трябва да си развалям деня заради някой малоумник дето се е отмазал с двеста...голяма работа - сам се е отстранил от еволюционния процес
Смъртта на близък или познат е трагедия, смъртта на милион далечни личности е факт от новините...

Смъртта на близък или познат е трагедия, смъртта на милион далечни личности е факт от новините...
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има тежка катастрофа ако може да спестите пускането на т
Предвид войната по нашите скапани пътища,мисля че това е мястото на тез дето пият и карат скапаните си коли,а също и карат трезви,като ...... по улиците и пътищата.Не мисля че е излишна темата.Нека ги четат по горе споменатите и да си правят изводите.Майната им на тях,ами не са само жертви те.Ако някой не му харесва да чете подобни неща да не отваря.Тези теми са всеки да си вземи поука!!!Tyan написа::!:
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като съдя мен лично колко ме боли фара какво пише по тези теми .....
направо не ми се мисли някой пиян колко го боли
напълно са безмислени
http://www.dnes.bg/article.php?id=37960

http://www.dnes.bg/article.php?id=37960
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”