mod edit: vaskoto1

Дали бакшишите се грижат за колите си ....
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дали бакшишите се грижат за колите си ....
И в тея коли се возят хора . Колко ли време е тропало преди да се случи това .........................
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
На седмица поне по два пъти си пия ракията е дин "бакшиш" и вярвайте ми : започна преди 3 години с Вектра 91 г и я гледаше като писано яйце ,но година по късно се разболя (изглежда от другите "бакшиши") и з@еба всякаква поддръжка ,сега е с астра 2002 и вярвайте ми , макар и опел, ме е жал за горката количка
п.п. Прилагам като пример вчерашната случка : Свършвал му нещо антифриза и налял в казанчето 1 литър боза (точно така - дето е за пиене) за му запечала пробойната някаде по системата

п.п. Прилагам като пример вчерашната случка : Свършвал му нещо антифриза и налял в казанчето 1 литър боза (точно така - дето е за пиене) за му запечала пробойната някаде по системата

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Това според мен си е до човек. Най-лъсканата и поддържана кола в нашия град е едно такси. Това такси се мие по няколко пъти на ден и никога не можете да го видите мръсно. Бакшиша зимно време в 3 часа през нощта при минус 15 градуса го измива пред тях и тогава си ляга. Неговия принцип е: колата да е измита, а ако остане вода ще се изкъпя и аз

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В моя град имаше един да не ви казвам колко вманиачен по чистотата бакшиш. Всеки път когато спираше на стоянката излизаше и почваше с едно фибро парцалче яко да търка колата - "от-до"
Дори си чистеше и калниците отдолу
Един път валеше и го бъзнах, че ще припечели повече заради дъжда. Неговия отговор беше: - Да бе да, само ще ми изцапат колата с калните си обувки
.....луд. Но иначе повечето бакшиши са мърляци и карат всеки както си знае!

АЙДЕЕЕЕЕЕЕ барнахте ме
1. Защо бакшиша се вре нагло?
Щото или се е изнервил от "н"тото задръстване или бърза за адрес...
2. Счупена ли му е колата?
ДА! в повечето случаи да! Няма време за ремонти лизинга тече а работата е намаляла и по тези улици в СФ как според вас при минимум 300км градско за 24ч. колата да е перфектна? това значи че трябва да е всяка седмица в сервиза... А и с тези части ментета.....
3. Бакшиша няма полза от това колата да е мръсна ...... от това само губи!!!
Още много мога да пиша но......

1. Защо бакшиша се вре нагло?
Щото или се е изнервил от "н"тото задръстване или бърза за адрес...
2. Счупена ли му е колата?
ДА! в повечето случаи да! Няма време за ремонти лизинга тече а работата е намаляла и по тези улици в СФ как според вас при минимум 300км градско за 24ч. колата да е перфектна? това значи че трябва да е всяка седмица в сервиза... А и с тези части ментета.....
3. Бакшиша няма полза от това колата да е мръсна ...... от това само губи!!!
Още много мога да пиша но......
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:По-лошо от бакшиш е само маршрутка(джия)
Ами моето мнение е че в последно време най-опасни са шоферите на градския транспорт.Все по - често ме засичат разни тролеили рейсове, ама хич даже без да им пука ... А все пак да те засече рейс икарус не е какда те засече лека кола ....
Бакшишите са що годе ОК , много им се дразня само че повечето не пускат пътепоказатели ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”