Какво наказание следва при Неспиране на STOP палка?
- Racing``
- Автомобил:
- Двигател:
Какво наказание следва при Неспиране на STOP палка?
Дойде ми призовка с трите ми имена и номера на колата...Отидох в КАТ в посоченото време на Гише 17...Там ми написаха АКТ и в него пишеше че не съм бил спрял на СТОП ПАЛКА на карулка ВЛАДАЯ...Въпросният ПОЛИЦАЙ е писал че колата е карана преди един месец от Възрастен човек с бяла коса
,а аз съм на 20 години все още не ми е побеляла косата
До сега нямам нито едно нарушение и никакви взети точки и изведнъж искат да ми вземат книжката даже ми я искаха,но аз не им я дадох
...излъгах че съм я изгубил...НЯМАТ НИКЪКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ АЗ СЪМ КАРАЛ КОЛАТА И ВСЕ ПАК ЩЕ МИ Я ВЗЕМАТ от 1 до 6 месеца...Ако някой знае за неспиране на СТОП палка колко точки се взимат и въобще имат ли право да ми вземат книжката...Оправданието което ми дадоха е , че колата е на мое име и за това на мен ще ми я вземат...ПОМАГАЙТЕ... 
- Racing``
- Автомобил:
- Двигател:
Не нямат никакви снимки на колата нито на човека който е бил зад волана... 
Последна промяна от Racing`` на Чет 14 юни 2007 14:01, променено общо 1 път.
Racing`` написа:Дадоха ми лист голям формат цяла страница написах възражение,че на посочената дата не съм напускал Град София...заради семейни причини отделно написах и възражение и в самия АКТ
а така
намери си свидетели дето да се подпишат, че са били по това време с теб и законовия 7 дневен срок от съставяне на акта го занеси като допълнение към вече написаното възражение
ако от кат не ти го уважат със същото и свидетелите в съда и ти снемат наказанието
- Racing``
- Автомобил:
- Двигател:
Когато отида да си видя решението на АКТ-а на Гише 3 в 7 дневен срок тогава ли трябва да търся свидетели и къде трябва да се подпишат...и в КАТ ли трябва да ги водя???
и сигурен ли си за това което ми казваш?
Последна промяна от Racing`` на Чет 14 юни 2007 14:11, променено общо 1 път.
Racing`` написа:Когато отида на Гише 3 тогава в 7 дневен сроктогава ли трябва да търся свидетели и къде трябва да се подпишат...и в КАТ ли трябва да ги водя???и сигурен ли си за това което ми казваш?
да сигурен съм в това което ти казвам - минавал съм по тоз път
свидетелите ти пишат като теб обяснение ,че е вярно описаното от теб във възражението и го прилагаш на гишето на което си подал възражението
свидетели се водят само в съда не в кат
Racing`` написа:ок МЕРСИ МНОГОа какво ти направиха на теб?Взеха ли ти я?
ха
опитаха се да ми вземат оная работа тъпите полюционери
аз бях първия осъдил кат още преди забравих колко години беше...
и като им занесох решението от съда лелката от гишето изпадна в потрес и извина началника и заместника да се чудят и дивят как са ги осъдили.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”