Полигон в източна или южна София...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Полигон в източна или южна София...

Мнениеот silent » Пон 02 юли 2007 20:00

Да няма калабалък от хора...и да има свободен достъп...трябва да преподам няколко часа кормуване на кандидат шофьор...

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 02 юли 2007 20:39

По закона за движение по пътищата нямаш право да преподаваш на полигон или където и да е, ако не си с учебен автомобил и нямаш разрешително! ( Предполагам знаеш това! )
Колега, ако те хванат ще получиш акт ...и за теб и за твоя ученик! :wink:
Успех ! :?

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пон 02 юли 2007 20:43

Има едно голямо "АКО", колежке. Лично аз търкалям коли по такива места от 11 годишен. Повечето ми познати са се научили по същия начин :).

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 02 юли 2007 20:49

The Red Guy написа:Има едно голямо "АКО", колежке. Лично аз търкалям коли по такива места от 11 годишен. Повечето ми познати са се научили по същия начин :).

Няма спор в това. Много хора го правят , но трябва да се внимава все пак. По закона на Мърфи или от някъде ще се пръкнат ченгетата ( ,а имам инфо, че понякога те наблюдават такива места ) или някой злобен "добър" гражданин може да ги повика . :lol:
За това трябва да се внимава ..иначе само разправии и проблеми ще има :!:

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Пон 02 юли 2007 20:54

Аз не различавам много севрна от южна софия, обаче единствения оцелял полигон, който ползвам и няма много хора е при панчарево, след езерото, преди кокалянско ханче. Малко е далечко, ама поне е спокойно и широко. Пък и няма дупки :)
Успех

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 02 юли 2007 23:50

megalodon написа:Аз не различавам много севрна от южна софия, обаче единствения оцелял полигон, който ползвам и няма много хора е при панчарево, след езерото, преди кокалянско ханче. Малко е далечко, ама поне е спокойно и широко. Пък и няма дупки :)
Успех

Даже са два, ама лете единия го правят на карт писта...:idea:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 03 юли 2007 0:09

Паркинга на лифта си остава НОМЕР ЕДНО за такива работи :wink:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 03 юли 2007 5:47

хванат не хванат...това е положението...с тази система на обучение по добре един акт отколкото един убиец в повече... та въпроса си остава ...колеги къде учите жени приятелки да карат кола ...

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 03 юли 2007 7:18

silent написа:хванат не хванат...това е положението...с тази система на обучение по добре един акт отколкото един убиец в повече... та въпроса си остава ...колеги къде учите жени приятелки да карат кола ...

Прав си колега ! И моя е казал,че ако не мина неговата школа няма да карам по улиците:twisted: Моето мъжле ме учи как да карам на полянатаа, когато сме на вилата. Малее колко е хубаво така :lol: ,дори ме научи й как да пиля гуми , но трябва да поработя върху газта, че нещо много обичам да я натискам, а и Голфа върви като луд :oops::twisted: :twisted: Но в София е различно..почти никой не спазва правилата за движение дева...аз много се дразня. Имам чувството, че като взема книжка постоянно ще псувам някой ....

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 03 юли 2007 11:32

Аз за първи път се качих на кола когато започнах курсовете. До тогава не бях сядъл зад волана .... Първите 2-3 пъти бях много зле. Но след това си се качих на голфчете и цяла нощ ( от 19ч до 6 и нещо сутринта ) Е ето тогава се научих горе долу как седят нещата. Имаше опасност да ме хванат но рискувах и ми беше много хубаво. Това беше миналата година .. от тогава до сега имам над 20 000 километра. Още от началото приятелите ми казаха че ме бива за шофьор, но всичко се научава с каране и мисля че и вие сте на това мнение. Ако нямаш достатъчно опит не можеш да караш. Аз на 3тия месец се качих да работя с Пежо Боксер като маршрутките. Е тогава се научих да карам. Цял ден по Софииските улици ... как да не се научиш :) Ако човек може да кара в София и не се притеснява ... това е истински шофьор :)

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Вто 03 юли 2007 11:44

VW-fenka написа:
The Red Guy написа:Има едно голямо "АКО", колежке. Лично аз търкалям коли по такива места от 11 годишен. Повечето ми познати са се научили по същия начин :).

Няма спор в това. Много хора го правят , но трябва да се внимава все пак. По закона на Мърфи или от някъде ще се пръкнат ченгетата ( ,а имам инфо, че понякога те наблюдават такива места ) или някой злобен "добър" гражданин може да ги повика . :lol:
За това трябва да се внимава ..иначе само разправии и проблеми ще има :!:
аз съм ходил на полигона след езерото Панчарево :wink: там си е екстра :lol: там учих една приятелка да тръгва и паркира :lol: и както си кара тя - хоп на полигона изскочи една Лада Нива с буркани :shock тя се уплаши, спря, изгаси колата и патрулката спря до нас :lol: поогледаха ни, нищо не казаха и си тръгнаха :wink: та искам да ви кажа - мислите ли, че полицаите не знаят за какво става въпрос :?: напротив :wink: според мен нищо няма да кажат и да ви хванат - нали сте на полигона - не пречите и вредите на никой :lol: е, вече е отделен въпрос ако полицаите са някои киселяци или искат да изкарат пари...... :roll:

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Вто 03 юли 2007 12:47

Абе я кажете някакво място по-наблизо, че Панчарево е...
Не е нужно да е скрито от ченгета, защото жената си има книжка, просто не е сядала зад волана откакто я е взела, а курсове е карала преди години в Пловдив...

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 03 юли 2007 13:16

В ж.к. Слатина на Булгарплода. Там върти автобус номер 9. Няма движение по приницп освен автобуса от време на време. Е понякога се появява и някой друг състезател, но по принцип мястото не е никак лошо.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 03 юли 2007 17:01

longora написа:В ж.к. Слатина на Булгарплода. Там върти автобус номер 9. Няма движение по приницп освен автобуса от време на време. Е понякога се появява и някой друг състезател, но по принцип мястото не е никак лошо.

Ако дадеш и нещо - карта, линк от бгмапс, а у, си златен

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 03 юли 2007 17:12

жена ми я уча на НИМ през седмицата няма хора , или в слатина на булгарплод има доста добър за тази работа полигон а и няма куки

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”