Полигон в източна или южна София...
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Полигон в източна или южна София...
Да няма калабалък от хора...и да има свободен достъп...трябва да преподам няколко часа кормуване на кандидат шофьор...
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Има едно голямо "АКО", колежке. Лично аз търкалям коли по такива места от 11 годишен. Повечето ми познати са се научили по същия начин.
Няма спор в това. Много хора го правят , но трябва да се внимава все пак. По закона на Мърфи или от някъде ще се пръкнат ченгетата ( ,а имам инфо, че понякога те наблюдават такива места ) или някой злобен "добър" гражданин може да ги повика .

За това трябва да се внимава ..иначе само разправии и проблеми ще има

megalodon написа:Аз не различавам много севрна от южна софия, обаче единствения оцелял полигон, който ползвам и няма много хора е при панчарево, след езерото, преди кокалянско ханче. Малко е далечко, ама поне е спокойно и широко. Пък и няма дупки
Успех
Даже са два, ама лете единия го правят на карт писта...

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:хванат не хванат...това е положението...с тази система на обучение по добре един акт отколкото един убиец в повече... та въпроса си остава ...колеги къде учите жени приятелки да карат кола ...
Прав си колега ! И моя е казал,че ако не мина неговата школа няма да карам по улиците:twisted: Моето мъжле ме учи как да карам на полянатаа, когато сме на вилата. Малее колко е хубаво така

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз за първи път се качих на кола когато започнах курсовете. До тогава не бях сядъл зад волана .... Първите 2-3 пъти бях много зле. Но след това си се качих на голфчете и цяла нощ ( от 19ч до 6 и нещо сутринта ) Е ето тогава се научих горе долу как седят нещата. Имаше опасност да ме хванат но рискувах и ми беше много хубаво. Това беше миналата година .. от тогава до сега имам над 20 000 километра. Още от началото приятелите ми казаха че ме бива за шофьор, но всичко се научава с каране и мисля че и вие сте на това мнение. Ако нямаш достатъчно опит не можеш да караш. Аз на 3тия месец се качих да работя с Пежо Боксер като маршрутките. Е тогава се научих да карам. Цял ден по Софииските улици ... как да не се научиш
Ако човек може да кара в София и не се притеснява ... това е истински шофьор 

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
аз съм ходил на полигона след езерото ПанчаревоVW-fenka написа:The Red Guy написа:Има едно голямо "АКО", колежке. Лично аз търкалям коли по такива места от 11 годишен. Повечето ми познати са се научили по същия начин.
Няма спор в това. Много хора го правят , но трябва да се внимава все пак. По закона на Мърфи или от някъде ще се пръкнат ченгетата ( ,а имам инфо, че понякога те наблюдават такива места ) или някой злобен "добър" гражданин може да ги повика .![]()
За това трябва да се внимава ..иначе само разправии и проблеми ще има

- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”