http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=271453
хаха това като трабант едното бе, толкова морално остаряло изглежда

айде на заставите
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 2GL написа:Застава си беше супер кола, за времето когато имаше само лади и москвичи.
За съжаление, вече е морално остаряла.
абсолютно подкрепям,
по тошово време когато дойде ред на баща ми за кола можеше да избира м/у Лада 2105 или застава ГТ 55, а заставата беше по-скъпа с 800 лв от ладата

избра заставата и никога в семейстото не съжалявахме за избора
Зимни време ме е впечатлявала с проходимиста си на сняг и лед , Цялото семейство сме скиори и сме ходили къде ли не, и никога не ни се наложи да ползваме вериги........На магистралка 120 го лепеше и държеше без грижи...
Аз тази кола си е спомням само с добро....
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
нали е по лиценз на ФиатOne написа:Golf 2GL написа:Застава си беше супер кола, за времето когато имаше само лади и москвичи.
За съжаление, вече е морално остаряла.
абсолютно подкрепям,
по тошово време когато дойде ред на баща ми за кола можеше да избира м/у Лада 2105 или застава ГТ 55, а заставата беше по-скъпа с 800 лв от ладата
избра заставата и никога в семейстото не съжалявахме за избора
Зимни време ме е впечатлявала с проходимиста си на сняг и лед , Цялото семейство сме скиори и сме ходили къде ли не, и никога не ни се наложи да ползваме вериги........На магистралка 120 го лепеше и държеше без грижи...
Аз тази кола си е спомням само с добро....

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от tyo на Чет 05 юли 2007 22:18, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Значи най-после са възстановили завода и производството след хуманитарните бомбандировки
GT 55 си е класика в жанра, а Застава си е Фиат, също както Лада, защо ли не са копирали BMW
Специално заставата(GT 55) прави тия 55кс при около 6000 оборота, докато италянската версия била по-слаба......на югославяните не им харесало нещо и решили да преработят главата като я произвеждат с по-малко горивна камера за повече мощ
Може да се сложи и 1500 кубиков блок от Фиат и това леко купе ще литне 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:00, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”