ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА !!!
- MK2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА !!!
Вчера бях на гонки на OMV Бояна и там имаше една луда мацка с едно голфче двойка 16 клапана KR.Това момиче ме изпълни отвсякъде! Дойде съвсем самичка и започна да офертира хората да се състезават.Разбира се не издържах и отидох да я заговоря
Момичето разбираше много от коли и заформихме много приятно лафче.Тя сподели че имала свободно време и обичала да изпитва тръпка от гонките,затова идвала на Бояна.После се дръпна с един кадет и отпраши нанякъде.Имахме още много неща да си кажем но.... Щях да я invite във форумчето.Днес мисля да отида отново на Бояна само заради нея.Останах много очарован от тази мацка.На 22 годинки е,току що завършила в УНСС,бачка в министерството на финансите и в задната част на колата пише "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА !!!
MK2 написа:Вчера бях на гонки на OMV Бояна и там имаше една луда мацка с едно голфче двойка 16 клапана KR.Това момиче ме изпълни отвсякъде! Дойде съвсем самичка и започна да офертира хората да се състезават.Разбира се не издържах и отидох да я заговоряМомичето разбираше много от коли и заформихме много приятно лафче.Тя сподели че имала свободно време и обичала да изпитва тръпка от гонките,затова идвала на Бояна.После се дръпна с един кадет и отпраши нанякъде.Имахме още много неща да си кажем но.... Щях да я invite във форумчето.Днес мисля да отида отново на Бояна само заради нея.Останах много очарован от тази мацка.На 22 годинки е,току що завършила в УНСС,бачка в министерството на финансите и в задната част на колата пише "ЖЕНА ЗВЯР В КОЛАТА"
брех sounds like a miracle, дет има една албанска приказка

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Дане би колата й да е четриврата,винено червена с кристални стопове?
хххххххххх
gti написа:Не знам кой не чете,16клапанова двойка не отговаря на нито един от въпросите миScrewy

Редактирано поради недоглеждане!
Последна промяна от Joe на Нед 17 апр 2005 23:23, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”