Защо VW Golf е толкова мразен в БГ
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:България е страна на абсурдите-хем е мразен Голфа,пък 87 Голф струва колкото Фиат Типо 92 примерно или Форд Ескорт 91 да речем-къде е причината?Грозна,дървена,шумна и не знам си още к,во!?!?!Като плюете толкова Голфовете обяснете ми моля ви по-горния парадокс!
Според съседа ми това е така, защото българите не разбират от коли и голфове и пасати се карали само в българия, затова се купували толкова много.
П.П. Той е привърженик на Мазда, Тойота, Субаро и Ходна.От немските твърди, че само Ауди ставали

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:България е страна на абсурдите-хем е мразен Голфа,пък 87 Голф струва колкото Фиат Типо 92 примерно или Форд Ескорт 91 да речем-къде е причината?Грозна,дървена,шумна и не знам си още к,во!?!?!Като плюете толкова Голфовете обяснете ми моля ви по-горния парадокс!
държи цена защото се купува а не,че е кой знае колко по здрав от другите коли в този клас,почти всеки голф си вози твърдичко,според мен мразенето на голфовете идва техните собственици(не всички) които си мислят,че са номер 1 и като излезнат на пътя са велики,аз преди имах голф 2 и 1,в момента изобщо не карам VW но не ги мразя,само ме дразнат горе споменатите екземпляри
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
тия дни по цял ден разглеждам всякакви списания с обяви....в мобиле-то разглеждам защото имам някаква идея да сменям колата таз година....и обстойно разглеждам всякакви автомобили...по всевъзможни показатели ги сравнявам....и обективно погледнато казвам че молфа е нема такава кола
друго дойстойно автомобилче е БМВ Е30...гледам и френски и японски и италиански коли и просто не мога да харесам нищичко!все на голф се спирам
и не го казвам просто защото им се кефя...има по-бързи и по-комфортни коли ама са кофи мамицата му!голфа си е да бест

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”