Гледам, че много колеги тръгват към морето ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
ila
Автомобил:
Двигател:

Гледам, че много колеги тръгват към морето ...

Мнениеот ila » Пет 13 юли 2007 11:33

Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко...
В края на миналия месец се бях запътил към гръцките курорти. Мой приятел (живее близо до фирмата) ми даде телефона на Солвекс, имали в промоция - легло в 3 звезден хотел 12лв. Обадих се по телефона - потвърдиха, че имат легла по 12 лв. Исках да ми запазят стая с 2 легла, отказват. "Елате тук". След обяда звънях пак и пак същото. Като разбрах, че няма да стигна до офиса им в работно време звъннах 3-ти път, този път говорих с щефа им. Той също потвърди, че имат легла по 12лв. и няма да свършат до утре, но и той отказа да ми запази стая, а аз да платя уре. Както и да е... Утрето бях там с парите, току що отвориха. Мацката много любезно ме изслуша и буквално ми се изсмя, тупна ми една таблица с цени и там най - ниските бяха 20лв на легло (преди активния сезон). Освен това се появи и комунална такса от 2 лв на човек на ден. Та така: стаята от 24 лв в рекламата и обещанията по телефона се превърна в 44 лв. Този номер са го копирали от някои компютърни фирми, които продават компоненти на дребно - в рекламата пише за евтина памет, звъниш по телефона, кават ти "има". Отиваш на място и чуваш "много съжаляваме , но току що свърши. Можем да ви предложим..." и казват нормалната цена на изделието.
Да кажа 2 думи за 3 звездния хотел в Сл. Бряг, хотел Верис - нов на няколко сезона. Намира се 10 - 15 минути пеша от Кубан от другата страна на пътя межди Несебър и Св. Влас. След него се вижда магистралата за Варна. Всички детаили по хотела са турски, най-евтините. В банята се образува локва от вратата до сифона. Дъската на тоалетната чиния е откачена, огледалото и стъклената полица са провиснали. Някои от крушките са изгоряли и не се подменят. Не се зареждат тоалетна хартия и сапунчета. Чаршафите и кърпите за 6 дни не ги смениха нито веднъж. На балкона масичката е счупена. Персонала е от грозни стари лелки от всякакви националности. Когато се настанявах една искаше да ми рови багажа да не би да вкарвам храна в хотела. Първата вечер паркирах колата на тротоара пред хотела без да пречи . На сутринта една от лелките на рецепцията със сръбско - хърватски акцент ми каза, че тротоара е собственост на хотела и ако не си махна колата ще викне паяка да я вдигне (хотела няма сонствен паркинг). Преместих я от другата страна на улицата тем е едно обрасло бунище и някаква пътека през коята се движеха само цигани. На третия ден цвета на колата не можеше да се определи от прах. За закуската няма много да пиша. Включена е в цената. Ядох само 2 пъти... Накрая исках да остана още една вечер и лелките ми казаха цена 75 лв. , а всички съседни хотели баха по 40 лв. Е, преместих си чантата 200 метра по-към центъра.
ПП. Не са ми давали никави платежни документи, както и карта за регистрация в хотела.
Та така колеги: Промоцийте са измама, а звездите са все още високо за нашите хотели!

Последна промяна от ila на Пет 13 юли 2007 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пет 13 юли 2007 12:25

Колега кофти случка има ги сякви боклуци дето само гледат да те прецакат и да ти провалят почивката.Дано поне през времето прекарано извън хотела да си прекарал чудесно :!:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 13 юли 2007 12:31

Аналгочиен случей сигорно всеки може да сподели.За това май най-добрия вариант си остава да отидеш при родини или близки по морето.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 13 юли 2007 12:44

Gesha_GTI написа:Колега кофти случка има ги сякви боклуци дето само гледат да те прецакат и да ти провалят почивката.Дано поне през времето прекарано извън хотела да си прекарал чудесно :!:

Чудесно изкарах! Комплекса още не беше пълен с онези тълпи от стари германци и пияни англичани. Мой приятел беше лекар на комплекса, там и семейството му, та направихме група.
Мисълта ми е да внимавате!!! всичко е мошенник...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 13 юли 2007 12:49

Аз от няколко години ходя в Созопол в един и същи хотел. Някои могат да кажат, че е тъпо да се ходи на едно и също място, но предимството е, че след няколко години вече знаеш абсолютно всичко - къде е най-хубав плажа, къде са най-добрите заведения за хранене, изобщо знаеш абсолютно всичко и няма неприятни изненади :D

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Re: Гледам, че много колеги тръгват към морето ...

Мнениеот stanimir » Пет 13 юли 2007 12:57

ila написа:Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко!

Ами спокойно можеш да кажеш и иМЕТО на хотела, зада не се подлъже някой друг!
Аз вече имам резервации,но не за Сл.Бряг, не обичам тези смешни курорти,по-скоро те не са смешни де, но цените са им млако смешни!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 13 юли 2007 12:59

Добре дошли на българското черноморие.
Тука само на квартира и ядене по кръчмите.
За хотел с малко повече пари отиваш на all inclusive в Турция и повярвайте ми, ако не се хвърлите на евтините оферти ще се разпорите от ядене и пиене на корем, аквапаркове, басейни и т.н. :twisted:

На Албена също има готино оферти към края и началото на сезона за all inclusive и си заслужава.

ila
Автомобил:
Двигател:

Re: Гледам, че много колеги тръгват към морето ...

Мнениеот ila » Пет 13 юли 2007 13:10

stanimir написа:
ila написа:Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко!

Ами спокойно можеш да кажеш и иМЕТО на хотела, зада не се подлъже някой друг!
Аз вече имам резервации,но не за Сл.Бряг, не обичам тези смешни курорти,по-скоро те не са смешни де, но цените са им млако смешни!

Прав си.

Хотела се казва Верис.
Ще го поправя и в началото

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 13 юли 2007 13:52

dermeister написа:Добре дошли на българското черноморие.
Тука само на квартира и ядене по кръчмите.
За хотел с малко повече пари отиваш на all inclusive в Турция и повярвайте ми, ако не се хвърлите на евтините оферти ще се разпорите от ядене и пиене на корем, аквапаркове, басейни и т.н. :twisted:

На Албена също има готино оферти към края и началото на сезона за all inclusive и си заслужава.

:!: :idea: :!:
точно така е
но купона е на БГ Черно море

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 13 юли 2007 16:27

[quote="Pichaga но купона е на БГ Черно море[/quote]

... купона е там където си го направиш :lol:
лошото за Турция е , че е мюсолманска държава и там има терористи и вземат заложници чужденци

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пет 13 юли 2007 17:44

И според Дискавъри всеки момент се очаква страхотно земетресение с епицентър Истанбул, а турците не вземат никакви мерки.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”