Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко...
В края на миналия месец се бях запътил към гръцките курорти. Мой приятел (живее близо до фирмата) ми даде телефона на Солвекс, имали в промоция - легло в 3 звезден хотел 12лв. Обадих се по телефона - потвърдиха, че имат легла по 12 лв. Исках да ми запазят стая с 2 легла, отказват. "Елате тук". След обяда звънях пак и пак същото. Като разбрах, че няма да стигна до офиса им в работно време звъннах 3-ти път, този път говорих с щефа им. Той също потвърди, че имат легла по 12лв. и няма да свършат до утре, но и той отказа да ми запази стая, а аз да платя уре. Както и да е... Утрето бях там с парите, току що отвориха. Мацката много любезно ме изслуша и буквално ми се изсмя, тупна ми една таблица с цени и там най - ниските бяха 20лв на легло (преди активния сезон). Освен това се появи и комунална такса от 2 лв на човек на ден. Та така: стаята от 24 лв в рекламата и обещанията по телефона се превърна в 44 лв. Този номер са го копирали от някои компютърни фирми, които продават компоненти на дребно - в рекламата пише за евтина памет, звъниш по телефона, кават ти "има". Отиваш на място и чуваш "много съжаляваме , но току що свърши. Можем да ви предложим..." и казват нормалната цена на изделието.
Да кажа 2 думи за 3 звездния хотел в Сл. Бряг, хотел Верис - нов на няколко сезона. Намира се 10 - 15 минути пеша от Кубан от другата страна на пътя межди Несебър и Св. Влас. След него се вижда магистралата за Варна. Всички детаили по хотела са турски, най-евтините. В банята се образува локва от вратата до сифона. Дъската на тоалетната чиния е откачена, огледалото и стъклената полица са провиснали. Някои от крушките са изгоряли и не се подменят. Не се зареждат тоалетна хартия и сапунчета. Чаршафите и кърпите за 6 дни не ги смениха нито веднъж. На балкона масичката е счупена. Персонала е от грозни стари лелки от всякакви националности. Когато се настанявах една искаше да ми рови багажа да не би да вкарвам храна в хотела. Първата вечер паркирах колата на тротоара пред хотела без да пречи . На сутринта една от лелките на рецепцията със сръбско - хърватски акцент ми каза, че тротоара е собственост на хотела и ако не си махна колата ще викне паяка да я вдигне (хотела няма сонствен паркинг). Преместих я от другата страна на улицата тем е едно обрасло бунище и някаква пътека през коята се движеха само цигани. На третия ден цвета на колата не можеше да се определи от прах. За закуската няма много да пиша. Включена е в цената. Ядох само 2 пъти... Накрая исках да остана още една вечер и лелките ми казаха цена 75 лв. , а всички съседни хотели баха по 40 лв. Е, преместих си чантата 200 метра по-към центъра.
ПП. Не са ми давали никави платежни документи, както и карта за регистрация в хотела.
Та така колеги: Промоцийте са измама, а звездите са все още високо за нашите хотели!
Гледам, че много колеги тръгват към морето ...
Гледам, че много колеги тръгват към морето ...
Последна промяна от ila на Пет 13 юли 2007 13:11, променено общо 1 път.
Gesha_GTI написа:Колега кофти случка има ги сякви боклуци дето само гледат да те прецакат и да ти провалят почивката.Дано поне през времето прекарано извън хотела да си прекарал чудесно
Чудесно изкарах! Комплекса още не беше пълен с онези тълпи от стари германци и пияни англичани. Мой приятел беше лекар на комплекса, там и семейството му, та направихме група.
Мисълта ми е да внимавате!!! всичко е мошенник...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Аз от няколко години ходя в Созопол в един и същи хотел. Някои могат да кажат, че е тъпо да се ходи на едно и също място, но предимството е, че след няколко години вече знаеш абсолютно всичко - къде е най-хубав плажа, къде са най-добрите заведения за хранене, изобщо знаеш абсолютно всичко и няма неприятни изненади 

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гледам, че много колеги тръгват към морето ...
ila написа:Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко!
Ами спокойно можеш да кажеш и иМЕТО на хотела, зада не се подлъже някой друг!
Аз вече имам резервации,но не за Сл.Бряг, не обичам тези смешни курорти,по-скоро те не са смешни де, но цените са им млако смешни!
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошли на българското черноморие.
Тука само на квартира и ядене по кръчмите.
За хотел с малко повече пари отиваш на all inclusive в Турция и повярвайте ми, ако не се хвърлите на евтините оферти ще се разпорите от ядене и пиене на корем, аквапаркове, басейни и т.н.
На Албена също има готино оферти към края и началото на сезона за all inclusive и си заслужава.
За хотел с малко повече пари отиваш на all inclusive в Турция и повярвайте ми, ако не се хвърлите на евтините оферти ще се разпорите от ядене и пиене на корем, аквапаркове, басейни и т.н.

На Албена също има готино оферти към края и началото на сезона за all inclusive и си заслужава.
Re: Гледам, че много колеги тръгват към морето ...
stanimir написа:ila написа:Гледам, че много колеги тръгват към морето та за да предпазя някои искам да споделя "техниките" на фирма Солвекс за набиране на клиенти. Та накратко!
Ами спокойно можеш да кажеш и иМЕТО на хотела, зада не се подлъже някой друг!
Аз вече имам резервации,но не за Сл.Бряг, не обичам тези смешни курорти,по-скоро те не са смешни де, но цените са им млако смешни!
Прав си.
Хотела се казва Верис.
Ще го поправя и в началото
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
dermeister написа:Добре дошли на българското черноморие.
За хотел с малко повече пари отиваш на all inclusive в Турция и повярвайте ми, ако не се хвърлите на евтините оферти ще се разпорите от ядене и пиене на корем, аквапаркове, басейни и т.н.![]()

точно така е
но купона е на БГ Черно море
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”