Тресачка за амортисьори
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Тресачка за амортисьори
Въпросът ми е до колко може да се вярва на нея. В Д&Н ми изкараха единия амортисьор на 60% при положение, че изглежда поизпуснал(газов е).
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
На http://www.beissbarth-bg.com/ можеш да се довериш спокойно - мисля такъв им беше тестера - поне в Младост де
Ако все още на разпечатката - графиката е в зеления сектор - споко 

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Тия от Д & Н са големи ....
Начи ако отидеш за проверка на окачването плащаш 5 кинта като в това влиза вдигане на колата на стенд и проверка долу на тампоните ( на око
).
След това ако настояваш ти правят и тест на амортесьорите.
Друг вариант е, ако не знаеш, да отидеш на тест на амортесьорите... тогава минаваш през тестера и толкоз. Пак плащаш 5 кинта.
Винаги го има варинаът да платиш 5 кинта за да те качат на подемника и само да ти погледнат карантията отдолу.
С други думи за две неща ( тест ам. и преглед на ок. ) може да те минат по 3 различни начина.
Цените които ги пиша са от около преди половин година.

Начи ако отидеш за проверка на окачването плащаш 5 кинта като в това влиза вдигане на колата на стенд и проверка долу на тампоните ( на око

След това ако настояваш ти правят и тест на амортесьорите.
Друг вариант е, ако не знаеш, да отидеш на тест на амортесьорите... тогава минаваш през тестера и толкоз. Пак плащаш 5 кинта.
Винаги го има варинаът да платиш 5 кинта за да те качат на подемника и само да ти погледнат карантията отдолу.
С други думи за две неща ( тест ам. и преглед на ок. ) може да те минат по 3 различни начина.
Цените които ги пиша са от около преди половин година.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Мен ми е интересно кво става като са ти криви джантите
Щото на мен преди вече 4-5 месеца ми показа че единия е тотално заминал ,а другите са зле/дося нито ме подхлъзват,нито са протекли ,но верно са мекички
/ ,ама след 2 седмици отидох ми изправят джантите при комшията и той като ги свали
направо се чудеше как карам/съмнява ме да го е казвал да ми земе повече пари щото за 4 джанти с изправяне и баланс ми зе 20-25 лева/.

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Тресачка за амортисьори
Къде в София могат да направят качествен тест на амортисьори (тресачка), като изключим сервизи D&N, защото за тях само лошо чета 

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: Тресачка за амортисьори
Такаа...понеже отгоре зададох въпросче за алтернативи на D&N, но никой не отговори, ще си отговоря сам. За да не губят време колегите в ровене в Google и да звънят по сервизи ще споделя къде намерих варианти за тест на амортисьори. Говорим за София.
1.Гуми центрове Радиал - ул.Париж 14, телефон 983-36-80, 983-23-02; цена 15лв.; без записване на час. В този който е под моста Чавдар вече няма тресачка (или не работи)
2.Сервиз Мотоексперт - бул. "Черни връх" № 179 Б, телефон: 969 84 48, 969 84 44; цена 10лв.; без записване на час. В този който е срещу хода на Зоопарка тресачката не работи
3.Сервиз Ванто Трейд Ауто - бул. Самоковско Шосе № 99, телефон 9790785; цена 9лв.; без записване на час.
4.Сервиз Друмник - бул. "България" 100, телефон: 958-28-38, 958-24-34; цена 20лв.
; желателно е записване на час.
Това ми изпя Гуглето за няколко часа ровене и звънене тук-там. Не съм свързан по никакъв начин с някой от горепосочените сервизи. Ако модовете сметнат, че това е някакъв вид реклама нека изтрият пост ми. Аз мисля, че тази информация ще бъде от полза на някой който иска да си тества амортисьорите в сервиз различен от D&N. Аз направих теста в сервиз Мотоексперт и се оказа, че амортисьорите ми са отлични
1.Гуми центрове Радиал - ул.Париж 14, телефон 983-36-80, 983-23-02; цена 15лв.; без записване на час. В този който е под моста Чавдар вече няма тресачка (или не работи)

2.Сервиз Мотоексперт - бул. "Черни връх" № 179 Б, телефон: 969 84 48, 969 84 44; цена 10лв.; без записване на час. В този който е срещу хода на Зоопарка тресачката не работи

3.Сервиз Ванто Трейд Ауто - бул. Самоковско Шосе № 99, телефон 9790785; цена 9лв.; без записване на час.
4.Сервиз Друмник - бул. "България" 100, телефон: 958-28-38, 958-24-34; цена 20лв.

Това ми изпя Гуглето за няколко часа ровене и звънене тук-там. Не съм свързан по никакъв начин с някой от горепосочените сервизи. Ако модовете сметнат, че това е някакъв вид реклама нека изтрият пост ми. Аз мисля, че тази информация ще бъде от полза на някой който иска да си тества амортисьорите в сервиз различен от D&N. Аз направих теста в сервиз Мотоексперт и се оказа, че амортисьорите ми са отлични

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”