Смяна на мотор - КАТ???
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на мотор - КАТ???
Значи положението е следното, мисля да сменя мотора на моята каляска, намерил съм донор - мазда, дизелова, а моята е киа - бензинова, как стои въпроса с документалното оформление в КАТ, евентуални проблеми?
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ха.. няма проблеми ама можеш да удариш много сериозна греда..
Отиваме един ден на работа с бившите колеги правехме хотела на нафтекс и ни спират КАТ.. куката вика.. колата е крадена..
моя човек потресен вика тая кола я имам от 5 години (голф 3 абу) никога проблем не съм имал.. и катаджията вика съжалявам крадена е отиваме в кат. Отиваме ние.. гледаха двигатели номера рама всичкооо.. и казаха не е крадена съжаляваме довиждане..
п.п. ако ти се случи такова нещо ? ко праим ? оставаш си без кола за 1 технотест ли ?
Отиваме един ден на работа с бившите колеги правехме хотела на нафтекс и ни спират КАТ.. куката вика.. колата е крадена..
моя човек потресен вика тая кола я имам от 5 години (голф 3 абу) никога проблем не съм имал.. и катаджията вика съжалявам крадена е отиваме в кат. Отиваме ние.. гледаха двигатели номера рама всичкооо.. и казаха не е крадена съжаляваме довиждане..
п.п. ако ти се случи такова нещо ? ко праим ? оставаш си без кола за 1 технотест ли ?
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:като документ мога да представя протокол за бракуване на маздата, върши ли работа?
Откакто станахме европейци вече е забранено веднъж бракуван автомобил да се пуска отново в движение /както правеха джамбазите до миналата година/. Та провери как стои въпроса с частите от бракувани коли /вероятно пак така/ преди да купуваш.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Тичай в Технотеста да питаш щото тяхната информация е със 100 години назад.
На времето 91-92г. един приятел докара едно Мазерати от границата и трябваше да се регистрира в КАТ. Колата беше за подарък на някаква мутреса от гадже чужденец и трябваше да е изненада. Та отива тоя приятел в КАТ и там го връщат с думите "Такава марка автомобили не съществува"
На времето 91-92г. един приятел докара едно Мазерати от границата и трябваше да се регистрира в КАТ. Колата беше за подарък на някаква мутреса от гадже чужденец и трябваше да е изненада. Та отива тоя приятел в КАТ и там го връщат с думите "Такава марка автомобили не съществува"

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”