Днес сутринта слизам да видя колата ...за Лозенец в София става въпрос ...и какво да видя капачката на резервоара буквално потрошена колата е с аларма не се е чуло...Колата седи на малко по-тъмно място и се намира в района на 4 РПУ и някои да краде бензин...искам да кажа на всички живеещи в района на РПУ-то масово има опити за кражба на бензин...
Това е от около 3 години вече никаква реакция на МВР да не говориме че за една вечер бяха разбити над 12 автомобила ...
Кажете има ли смисъл от това МВР да бъдат информирани ?
Вечерни неприятности...
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Вечерни неприятности...
StS написа:Днес сутринта слизам да видя колата ...за Лозенец в София става въпрос ...и какво да видя капачката на резервоара буквално потрошена колата е с аларма не се е чуло...Колата седи на малко по-тъмно място и се намира в района на 4 РПУ и някои да краде бензин...искам да кажа на всички живеещи в района на РПУ-то масово има опити за кражба на бензин...
Това е от около 3 години вече никаква реакция на МВР да не говориме че за една вечер бяха разбити над 12 автомобила ...
еми мноо ясно

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:StS написа:Днес сутринта слизам да видя колата ...за Лозенец в София става въпрос ...и какво да видя капачката на резервоара буквално потрошена колата е с аларма не се е чуло...Колата седи на малко по-тъмно място и се намира в района на 4 РПУ и някои да краде бензин...искам да кажа на всички живеещи в района на РПУ-то масово има опити за кражба на бензин...
еми мноо ясно
миле, кой ше му се занимава с 20 литра бензин бе

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
StS написа:за една вечер бяха разбити над 12 автомобила ...
Буфи, глей баце, за 20 кила да, ама 20*12=240 кила на вечер

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Ето пак нашата "българщина"!
Ами как да си сигурен дали ще вземат мерки МВР , като не си им казал !
Пак мнения за отбиване на номера, че нямало да вземат мерки дарабара, само празни приказки.
Ами отиди оплачи се, така и да стоиш няма смисал,камоли внимание от тяхна страна без да знаят нищо по въпроса.
Аз пък мисля, че ще вземат решение на проблема, но как, те си знаят.
П.П. Стига сте били писимисти, трябва и акъл , и малко оптимизъм.

Пак мнения за отбиване на номера, че нямало да вземат мерки дарабара, само празни приказки.
Ами отиди оплачи се, така и да стоиш няма смисал,камоли внимание от тяхна страна без да знаят нищо по въпроса.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
pacoboy написа:Ето пак нашата "българщина"!![]()
Много си прав...ама да видя малко по-горе че съм писал че некви наркоманчета тероризират квартала от има няма 3 години ...знаеш ли колко съседа изгоряха... и какво направиха от МВР !? Поне 100 пъти са звъняли хората...
Не искам да ме съжаляват в форума и прочие ...идеята е да знаят хората за този район и ако нямат въпросната цедка да я слагат !!! До сега 2 пъти спасява бензина...
Последна промяна от StS на Съб 15 сеп 2007 20:30, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”