Какво може да вземем само да не е някоя малка кутиика - фабия или Атос-че

п.с
идеята ми беше да взема кола на лизинг готина с 10-12 хиляди първоначална но едва ли ще ми я дадат, тъй като имам заем от банка

Трудна работа колега , но не и невъзможна аз от 3 месеца ... гледах обикалях из цялата страна докато най-накрая се спрях на това от гаража ... за тези пари ще е зор да попаднеш на нещо читаво, поне в България.Така мисля аз.moleo написа:Колеги, искам да взема 1 автомобил за момента, който да пусна за такси и да ми бачкат на него. Имам + 3000лв в резерв но за сега съм решил да отпусна 12 000 и не повече без началните пари за старт на колата. Гледах много автомобили , Лагуна 2003-та декември 1.9 ДЦИ със 6 скорости климатроници и т.н, свалиха ми 3000лв от цената и ми я дават за 12 000 но е с много забележки, въпреки че като двигател ни се видя доста читава. Имам предвид една Соната 2.0 136 коня 2004 декември дават ми я за 12 000 на 110 000км доста читава.
Какво може да вземем само да не е някоя малка кутиика - фабия или Атос-че
п.с
идеята ми беше да взема кола на лизинг готина с 10-12 хиляди първоначална но едва ли ще ми я дадат, тъй като имам заем от банка
stoqn_g60 написа:атоската зимай и тва е ти няма да се дърпаш от светофар а че бачкаш
е щом е така рендака ми звучи добреmoleo написа:stoqn_g60 написа:атоската зимай и тва е ти няма да се дърпаш от светофар а че бачкаш
аз няма да бачкам аз работя в мобилтел и си имам добра работа, трябва ми кола на която да ми работят. Лагуна ми харесва защото има много екстри но като знам Добрин какво ще каже...
Атос на клиентите ще им е тесен, искам да е голяма колата.
chy написа:Нова(или почти)баничарка?иначе тва изглвжда поносимо....
http://mobile.de/SIDIVxMYbc6FqkAg02qOYU ... 269523552&
moleo написа:
мислил съм, баничарките са ок.
някой за лизинг да каже нещо ?
chy написа:moleo написа:
мислил съм, баничарките са ок.
някой за лизинг да каже нещо ?
нашата беше нещо от сорта: без 1ва вноска 2000 на месец за 1 година,Пежо партнер 1.9 д с клима и ел стъкла и 4 врати.Куцнята дойде от НЕПРОчИТАНЕТО на едни много ситни букви по отношение на гаранцията и дали има такова животно у нас....Ако искаш ще питам boss-а и ще ти драсна точните условия(отпреди 1,5 години)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта