dariknews.com написа:Няма вестник днес, който да не показва ужасът от поредната трагедия на пътя – тази, която отне два човешки живота вчера сутрин на току-що ремонтираното „Цариградско шосе”. С кадри от зверската катастрофа започваха всички телевизионни емисии вчера. Радиостанциите също на първо място съобщаваха за размазалата се лека кола в камион. И всички медии обобщават, че от началото на годината жертвите на пътя надхвърлят 600. При тези темпове на самоизбиване колко ли хора ще умрат до края на годината – не ми се мисли.
Спомням си обаче, че една статистика, може би преди година-две беше, показа, че в Ирак, където войната е ежедневие и бомби избухват през часове, жертвите са по-малко, отколкото по пътищата на България в мирно време. С едно изречение – война не ни трябва. Избиваме се сами. Но как да спрем този кошмар, в който жени се напиват и убиват абитуриенти или се качват на тротоара с автомобила си и помитат нищо неподозиращ пешеходец или пък млади мъже с огромно самочувствие зад волана и твърдата убеденост „Аз съм най-добрият на пътя и нищо не може да ми се случи” отнемат всеки ден живота на някой друг или своя?
Правени са и пак ще се правят хиляди анализи. Давани са и пак ще се дават хиляди съвети. Изводи и ползи за стопиране на ужаса по пътищата не е имало. Едва ли ще има и занапред.
И ако за много от катастрофите се твърди, че причината е лошия път (разбира се като причини обикновено се изтъкват и несъобразената скорост или употреба на алкохол), то при последната трагедия на „Цариградско шосе” асфалтът е съвсем нов и пътят е изравнен... Да не съм лош пророк, но скоро очаквам ПТП и на "Шипченски проход", където се правят гонки вечер върху наскоро преасфалтиран участък от пътя.
Та, заради всичко казано дотук мисля, че българският шофьор не заслужава оправяне на пътната настилка и ремонти на улици и булеварди. По-добре ще е по пътищата да има дупки и бабуни. Тогава с тревога в очите да не си ожули гърнето или да му падне тасът, българинът кара внимателно и бавно. Сигурен съм, че ако се направи справка за жертвите и пострадалите при катастрофи по лоши пътища и за такива по равни и бързи пътни настилки, вторите ще са повече.
Интерестно мнение. Има резон