Здр., искам да споделя с вас една случка, която ми се случи преди няколко дни.
Избрах си една немска кола и отидох да го гледам качихме го на стенд в един сервиз всичко е ОК, после обаче реших да му зимерят компресията на двигателя в друг "сервиз", тъй като този не предлагаше такава услуга! още на първо виждане ми стана ясно, че тези момчета не са от на-разбиращите даже въобще, ама все пак трябваше да се измери някъде а градчето е малко и възможностите са ограничени, та тръгна той махна свещите взе да гледа да се пули и почна да мери компресията в всеки един цилиднър - добре е вика няма проблем - 5 лв. и си готов.ОК, ама тръваме и след 100 метра колата започва да трака, като запорожец и изключва, като преди това съм я пробвал с 100 и джигателя бе много добре! връщаме се пак, онзи пак маха свещите гледа духа вътре с една духалка вика явно е паднало нещо в някои от цилиндрите ама май го продухах и пак затваря и пак същия проблем. Изяви желание да разглоби целия двигател и да види за какво иде реч, обаче собственика не му разреши. Исках да споделя с вас това да не се доверявате на малки сервизчета където работят "големи разбирачи".Сега според вас къде е проблема и дали етова или нещо друго ! какво мислите. Аз колата не я купих , ама съсздаде проблеми на продавача, който сега се чуди как да я поправя и откъде е проблема и какво е направил тоз образ, макар, че само свали и сложи свещите, а вижте какво стана!
странна случка с компресията
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
странна случка с компресията
Последна промяна от realityman на Нед 22 юли 2007 13:25, променено общо 1 път.
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 273#642273
по темата за компресията, според менюала за Поло.....
по темата за компресията, според менюала за Поло.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”