трябва ли да си платя акта при смяна на категория?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
трябва ли да си платя акта при смяна на категория?
колеги, понеже изкарах категория С и категория А трябва да сменям книжката
имам два акта: единият е от 2004-та година, а другия - от два месеца
само че когато си взех талончето не платих акта
още можеше да си вземеш талона без да платиш
та въпросът ми е: ще трябва ли да платя актовете за да си взема новата книжка, или да продължавам да си карам мотора без А категория

- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Плащането на актове се извършва в общината по местожителство.
А в КАТ ако не споменеш, че си имал актове може да минеш и метър.
Май още нямат централизирана информационна система.
Пробвай да отидеш в КАТ и да си смениш книжката, направи се на ударен и не казвай за актовете, няма как да проверят дали си ги платил или не...
А в КАТ ако не споменеш, че си имал актове може да минеш и метър.
Май още нямат централизирана информационна система.
Пробвай да отидеш в КАТ и да си смениш книжката, направи се на ударен и не казвай за актовете, няма как да проверят дали си ги платил или не...
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
аз имам глоба от 5000 лв от 96 година и там виси 11 години по-късно
не ми я търсят но виси
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А мойта не им излзе ... лелката пред мен провери дали имам голби за плащане , освен да е гледала за нови по-малко от 2 години, каквито нямам.Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
5000 лева от 1996, от 3 юли 1997 се равняват точно на 5 лева... сешсе, деноминация имаше все пак
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никой няма да ти ги търси:)))Ото Кац написа:Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
5000 лева от 1996, от 3 юли 1997 се равняват точно на 5 лева... сешсе, деноминация имаше все пак