Колеги, сегашната ми фирма дава ваучери за гориво на служителите си, но са за Шел бензиностанции. Тъй като никой не е доволен от горивото там, ме натовариха да открия дали и кой друг предлага такава услуга - предоставяне на ваучери срещу предварително заплащане. Аз лично предпочитам ОМВ ама те май нямат такава програма.
Моля, ако някой колега има инфо или още по-добре ползва такова нещо да ми пише с подробности.
Поздрави и благодаря предварително.

Ваучери за гориво
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
В Петрол имаме такава услуга.Дай име на фирмата, координати и ще се свържем. Разбира се има и карртова ситема за безналично плащане.Там могат да се лимитират картите.
Последна промяна от R@do на Нед 12 авг 2007 17:29, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Към момента само от ОМВ ме отрязаха АДСКИ нелюбезно, като че ли ги карам те да ни плащат горивото!!!!!!!!!!!!!!!
OMV имат карти : ако една фирма има няколко автомобила за тях се искарват карти за зареждане на които карти е записан номера на колата и името на човека който я кара както и вида на доривото което му е разрешено да зарежда такава беше системата до преди 3-4 години (незнам дали е променена), но горивото не се предплаща чрез ваучери.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
За ОМВ разбрах как са нещата, не става за моя случай, аз искам да има лимит - 40 лв. например и да се натрупва евентуално ако за месеца не се ползва - абе точно като ваучери. Много исках ОМВ ама .... сега малко ми е вече все едно коя ще е веригата бензиностанции, така или иначе аз зареждам само Премиум от оМВ, но поне за пунтото бензин ще има
Та така, дано стане през някой от колегите които предложиха помощ, като използвам и да им благодаря

Та така, дано стане през някой от колегите които предложиха помощ, като използвам и да им благодаря

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”