Болтове на джантата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Болтове на джантата

Мнениеот xP_NiRee » Съб 18 авг 2007 14:16

Колеги да ви се оплача.От 2 дена чувам някакво тракане отзад. Мислех си че са боклуците дето седят до резервната гума в оная дупка при крика (отверки, ключове и др.) махнах ги и ги оставих в багажника върху мокета. Но тракането пак продължи.Почнах да си мисля че гърнето се е разхлабило и се удря някъде в купето. Направи ми впечетление че карах с 5 km/h на гладък път без дупки и такива работи и пак тракаше. Следователно не е гърнето но слязох да проверя и както си знаех нямаше проблем много добре си беше стегнато. Почнах да се чудя от какво е това и отидох при едно квартално майсторче да го питам от кво може да е. Той ми каза че са лагерите отзад. Аз знам че лагери вият а не тракат, но той каза че като се разбият ролките се качват една върху друга и тракали отначало, пък после почнали да вият. Викам си аз еб*х му и късмета когато най не трябваше тогава се чупи. Тракането се чуваше от шофьорската страна отзад. Слязох проверих болтовете дали са стегнати ... всичко си беше както трябва и малко по късно вечета един приятел вика че малко колелото играело. Отидох аз да видя кво става и кво да видя :shock както са ми 4-те болта 2-та бяха развити и то дето са срещуположните. Явно някой не иска да живея. Стегнах ги и всичко се оправи няма тракане и такива работи. Ако разбера кое е това ко*еленце :motz: :censored: :rocketwhore :083: ще го вържа отзад и целия град ще го мина на ръчна. Направо умирам от нерви, чак аз не се понасям.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Съб 18 авг 2007 21:41

Нещо не разбрах.
Значи трака, проверяваш, всичко наред, после пак трака, пак проверяваш и болтовете развити.
Има една приказка: Кой ми сра в гащите.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”