Пазар в Утрехт, Холандия
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Пазар в Утрехт, Холандия
Някой ходил ли е там, някакви впечатления имате ли?
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
там имаше евтини и хубави коли до 2000г.
после започнаха да идват руснаци и украинци с автовози и да купуват без да подбират което доведе до скок на цените с 20-30%
вече няма никва далавера.
освен това на тоя пазар търговците пращат колите от които искат да се оттърват и винаги трябва да имаш 1 на ум, а и няма начин да излезеш от пазара с колата преди да си я купил което значи че не можеш да я тестваш с повече от 20км/ч
после започнаха да идват руснаци и украинци с автовози и да купуват без да подбират което доведе до скок на цените с 20-30%
вече няма никва далавера.
освен това на тоя пазар търговците пращат колите от които искат да се оттърват и винаги трябва да имаш 1 на ум, а и няма начин да излезеш от пазара с колата преди да си я купил което значи че не можеш да я тестваш с повече от 20км/ч
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- marianchev
The Red Guy написа:Интересуваме дали има толедота, кордоби, октавии и голф 4 след 2003 г. и горе долу ориентир за парите. Ще съм много задължен за инфото!
нямаш грижи, при първа възможност ще му кажа през скайп, да наобиколи пазара
даже мисля че имаше и сайт на този пазар, за което допълнително ще го питам
- marianchev
човекът каза че отдавна не е ходил на пазара, но ми даде сайт за да се информираш общо взето
http://www.marktplaats.nl/
и когато има време каза че ще обиколи пазара за инфо
http://www.marktplaats.nl/
и когато има време каза че ще обиколи пазара за инфо
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
На пазара в Утрехт ти трябва здрав пазарлък.Повечето продавачи са турци.От това следва,че мазалото е пълно.Още като ти каже цена,да речем 1900 огледай колата и му забий 1100.Турчина няма да се обиди на разликата"което ги прави пълни идиоти"докато ако продавча е германец или холандец,ще те изгони.Турците обичат пазарлъка,нищо че могат и на загуба да излезат от това!Те са прекупвачи,но колкото върви времето повече се притесняват и почват да свалят цените.Но главно поляците и руснаците"не правя разлика между тез две раси"вече са изкупили на скъпо по читавите и вървежни коли.Пазара затваря в 14:30-15:00.Тогава дадена кола ако е струвала 1500 може да я вземеш и за 300 евро.Естествено това става с по не търсените модели.Скъпите коли са малко по настрани,но повечето са 9-16 год.автомобили.Горе долу за деня се продават около 1200-1700 коли в най добрия случай.Пазара е във вторник.Между другото не съм вземал много коли от там,повечето са от автокъщи из Холандия,където можеш да намериш хубава кола.Но колите там са по скъпи от Италия.Но такива кочини като коли от Италия не съм виждал нито в Германия или в Холандия.Там такива осрани коли са в моргите и никой не може да ги изкара от там.Чакат си реда за преработка.Но както имаше един филм "жабарска афера"
- marianchev
разгледай тая обява
http://www.2dehands.nl/volkswagen-golf- ... &start=105
търси по сайтове от човек а не от автокъща е препоръката на моя приятел, по горе съм дал сайт богат на автомобили
http://www.2dehands.nl/volkswagen-golf- ... &start=105
търси по сайтове от човек а не от автокъща е препоръката на моя приятел, по горе съм дал сайт богат на автомобили
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
колега погледни тази тук гледам допадна ми 2004 под 150000 SDI 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”