добре-почвам поотдалече:
едно приятелско семейство решиха наскоро че им е дошло време да сменят шкодилака (105) с нещо "по така".
тука отварям една скоба-тая история е пълна с куриози-сега имат една друга 105 щото тяхната я откраднаха...

дотук добре-минахме през всички варианти и цени и качества и недостатъци (орално това) докато не ги убедих че истината е или при нас или при колегите с аудитата-просто няма друг логичен и разумен избор.
те вчера се шляли по горубляне (а и двамата за просто уизове на тема коли-не барай ме боже...) и понабелязали туцък-онуйцък и иде момъкът снощи, доволен и ми съобщава че харесали една четворка-1.6 '99 година с екстрици за 11700, да сме идели да я видиме.
ми хубуу-дигам аз слушалката и се обаждам на brother_Tom (където си му е редът да изкажа огромна благодарност на човека за услугата-адски съм му задължен!!!) и той ме зарадва че ще успее да дойде и да поогледаме двамцата+малко оборудване...

отидохме и като се почна пичовеееее-трябваше да сте там да гледате сеир!
brother_Tom като извади един списък с критерии за покупка (има го някъде из форума-не знам точно къде) 140 позиции. ха едно листче на мене-едно на тебе. и обикаляме двамата покрай колата с химикалките и само сравняваме записки.
оня дето я продаваше само му се отваряха все повече очите

пообикаляхме пописахме и отворихме сервизната букса и почнахме да закичваме един лаптоп да я гледаме.
продавача дръпнал настрани момчето и му реди-абе скъпа ли е тая услуга?

малиииии кога са виждали горублянци някой да пазарува с лаптоп!
той brother_Tom ми отвори очите на тая далавера-и преди го е правил и пак е имало

циииирк!!!
е-накрая се отказаха хората де-нещо им беше на карък тоя ден.
харесах после една 3ка- а да се повозиме-таман се поотдалечихме по цариградско-хоп зумера на маслото свирна и лампи се разсветиха-абе еб@ си майката и тая кола...мани не може да се прибереме до нашата да си ходиме....
та така-реших че историйката си заслужава да я споделя...