БЛАГОДАРЯ предвартелно
Мнение за SDI.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за SDI.
Колеги здобих се с Кади 1.9,,сди,,но незнам тези двигатели дали са надежни и с добра подръжка.От 1.9,,тди,, съм много доволен надявам се и от този да бъда доволен.Споделете вашето мнение за този тип двигател,,тези които са имали пряк допир с него,,
БЛАГОДАРЯ предвартелно
БЛАГОДАРЯ предвартелно
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
..
аз съм карал сди значи по икономичен е ама не ме кефи че бучи много. Иначе не съм имал проблеми с него. Е аз я карах тая кола само 2 месеа все пак.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ABF
Брато знаеш нашия голф 4 sdi.
Като подръжка и здравина на мотора много ама много добре.
Но като вървене-ПЪЛЕН УЖАС.
То да те е страх да тръгнеш да испреварваш.
Но все пак ЧЕСТИТО
Като подръжка и здравина на мотора много ама много добре.
Но като вървене-ПЪЛЕН УЖАС.
То да те е страх да тръгнеш да испреварваш.
Но все пак ЧЕСТИТО
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
maiz написа:Малко ли е 150-160?chefito написа:на Булсатком колите са такива...направиха по 150 000км само със смяна на консумативи...минуса е само в максималната скорост...150-160 и умират
за мен е повече от достатъчно, но във форума съм забелязал че се подвизават шумахер, монтоя няколко алонсовци и подобни та за тях тва е скука...те искат да им съска
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Карал съм страшно много VW-та и знам кои вървят и кои не,но на мен ми трябва кола за работа,надежна,евтина и с евтина подръжка.Ясно ми е че не е GTI но тя ще се кара предимно в града,така че няма да ми е необходима скорост по голяма от 100км/ч
.До тук съм очарован от мненията на колегите и почвам да си мисля че съм направил правилният избор

Stefan 0201 написа:Карал съм страшно много VW-та и знам кои вървят и кои не,но на мен ми трябва кола за работа,надежна,евтина и с евтина подръжка.Ясно ми е че не е GTI но тя ще се кара предимно в града,така че няма да ми е необходима скорост по голяма от 100км/ч.До тук съм очарован от мненията на колегите и почвам да си мисля че съм направил правилният избор
![]()
За градска кола е просто перфектна

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Kalinn написа:ЧеститоНе е лош двигателя имам приятел с такъв и каза, че поддръжката не е скъпа. Единсвеното което усетих като го карах е.........ами мн е шумен на 1-2 като му дам малко газ и имам чувството че ще се сцепи........според мен си направил добър избор
подкрепям мнението за звука. всеки път имам чувството че се мъчи яко още на 2000 оборота...ама просто си е такъв
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”