От близо месец и половина на илизане от Пловдив посока Асеновград на Бензиностанцията на Петрол продават Diesel D100 на цена около 10-15 ст. под тази на евродизела.Има ли колеги,които са зареждали подобно гориво и какви са им впечетленията?
mod edit: L&R
Diesel B100?
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Diesel B100?
Последна промяна от THE BATUGATA на Чет 13 сеп 2007 17:47, променено общо 1 път.
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
dotchko написа:
Разбрах от сигурен источник, че скоро Петрол на пистолетите на 92 октановия бензин, ще пускат биодизел. дано не ви подвеждам в инфото. ще е значително по-евтин от петро-дизела.
Почти правилно си разбрал.Вече го пуснаха и то точно на пистолетите на Н92(вчера ходих да им го програмирам)само дето хич не е евтино.Разликата с обикновенния дизел е точно 10 ст.Смятаите сами.
Това е от Нисан форума - горивото е биодизел В 100
Разбрах от сигурен источник, че скоро Петрол на пистолетите на 92 октановия бензин, ще пускат биодизел. дано не ви подвеждам в инфото. ще е значително по-евтин от петро-дизела.
Почти правилно си разбрал.Вече го пуснаха и то точно на пистолетите на Н92(вчера ходих да им го програмирам)само дето хич не е евтино.Разликата с обикновенния дизел е точно 10 ст.Смятаите сами.
Това е от Нисан форума - горивото е биодизел В 100
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
THE BATUGATA написа:Не знам биодизел ли е,но имам чувството че никои друг не е чувал за такова нещо!!! Не ми се вярва да го продават само на едно място!?
И аз не знаех, че на бензиностанциите на ЛукОил има БиоДизел но в Бургас на няколко места видях да се предлага.
Просто на тази цена няма как да парадира която и да е била бензиностанция, че го предлага това гориво

- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”