...според вас...Очаквам мненията ви!
Забравил съм да допиша - 02.2004 е колата с всички екстри, без кожа!
Много ли са 13 к за Октавия 1, ТДИ 90 коня (вече за 10к)
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Много ли са 13 к за Октавия 1, ТДИ 90 коня (вече за 10к)
Последна промяна от The Red Guy на Сря 19 сеп 2007 6:57, променено общо 3 пъти.
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Тук можеби има и друг момент - Пасат-ите наистина са по-добрият избор, но те са най-вече внос - скъсани от каране... Пък Шкодичките много от тях са купени тук и не са чак толкова смазани от каране.. Пък и са поддържани в лизинговия период само във фирмен сервиз...
Не ми се струват много, зависи коя година е и в какво състояние е...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Говорих си с един приятел тенекеджия и случайно стана въпрос за тези Шкоди ... хубави са да ... и на мен ми харесват, но той ми каза че е правил такава Шкода и си е говорил със собствениците как е колата. Турбото е заводски дефект и на 30 000 - 40 000км сдава багажа. Докато е в гаранция добре, но след това по 3000-4000лв ако не се лъжа. Според мен не си заслужава да се дават тия пари на 2 години ( зависи колко караш ) Поразучи повече как седят нещата от към двигателя и поддръжката. Поговори с някой майстор и не бързай
За тия пари както казват колегите Пасат Б5 ... перфектен ( поне така си мисля ) . Успех !!!

- zloqq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:...Турбото е заводски дефект и на 30 000 - 40 000км сдава багажа. Докато е в гаранция добре, но след това по 3000-4000лв ако не се лъжа. Според мен не си заслужава да се дават тия пари на 2 години...
Колега, т'ва турбо да не те праща в Космоса та е 3-4К? Може да е било дефектно, щот поне аз знам само за един случай на гръмнало турбо на нова Шкода и то на Октавия 2! Аз моето го смених на 180К щот се зацапа (сега е чисто и хубаво, но си взех новичко за 600 лева от е-bay) заради задръстения катализатор! Иначе ако колата е ОК, може да се смъкне до 11500-12000 с пазарлъка, но зависи от състоянието и километрите разбира се.
Иначе, както казаха и момчетата тук - Пасат-а е също страхотен избор

Успех и от мен!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
galaboff написа:Тук можеби има и друг момент - Пасат-ите наистина са по-добрият избор, но те са най-вече внос - скъсани от каране... Пък Шкодичките много от тях са купени тук и не са чак толкова смазани от каране.. Пък и са поддържани в лизинговия период само във фирмен сервиз...
Смях в залатааааа!!!
Искаш да кажеш, че поддържаната кола тук е по-добрият избор от поддържаната кола в Германия? Я си помисли за пътищата, горивата, маслата та ако щеш и за манталитета!
Сори за спама.
А по темата и на мен ми се виждат множко, но както каза доктора зависи от годината, екстрите и цялостно състояние!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:galaboff написа:Тук можеби има и друг момент - Пасат-ите наистина са по-добрият избор, но те са най-вече внос - скъсани от каране... Пък Шкодичките много от тях са купени тук и не са чак толкова смазани от каране.. Пък и са поддържани в лизинговия период само във фирмен сервиз...
Смях в залатааааа!!!
Искаш да кажеш, че поддържаната кола тук е по-добрият избор от поддържаната кола в Германия? Я си помисли за пътищата, горивата, маслата та ако щеш и за манталитета!
Сори за спама.
А по темата и на мен ми се виждат множко, но както каза доктора зависи от годината, екстрите и цялостно състояние!
е какво? искаш да кажеш че в гермния няма цигани и турци, и мърлячи?
познавам хора които карат служебни такива, и на 30 к км, им дават нови.сега единия чака неговата да стане на 30к за да си я купи.вече купи на баща си фабия две и незнам коя гдина за 4 хил лева. след вътрешно пране е като нова

- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
ами аз продадох този пасат за 10 700 на едно момче, мисля че 13 000 за октавия са доста но все пак зависи от колата макар че пасат го дадох след диагностика пред момчето и беше изряден
но все пак е 2004та тази
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=57961
но все пак е 2004та тази

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=57961
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”