Ето какво ми се случи.:
При излизане от един град карам и гледам да видя табела за край на населено място,такава невиждам.
Вместо това-Табела"Винетка",казвам си:"Щом искат винетка-града е свършил" и настъпвам газта.
Обаче!!
След около 100 метра,човек с полицейска униформа и жилетка, ми показва "слънчогледа".
Спирам, и полицая иска да ме глобява за привишена скорост в населено място.Казвам му аз каквото мисля , а той ми посочва на пред по пътя около 200м-табела за край на населено място.

Олекнах един десетак.
Продължавам си пътя,а той е по магистрала.
И на тази магистрала видях как един многоумник си проси и май си получи "Масаж"-а
Накратко,умника кара в дясната лента след друга кола.И почти винаги когато някои тръгне да го изпреварва от ляво или просто го настине кола в лявата лента,тои без мигач и при съвсем малка дистанция тръгва на ляво...
Аз видях как 2 коли набиваха спирачки за да не го направят на лепенка, а героя си минава в дясно и си продължава пътя.
На третия път -едно джипче.Шофиора му намали като видя че му секат пътя,и без да спира, през аварийната лента изпревари героя.
....
На около 10-15км напред, на края ня магистралата-пак катаджии и до тях спряно джипчето.Стига до тях перкото,махват му да спре и докато още спира към колата му се насочиха 3-ма с агресивни намерения.
До този момент аз карах след героя на разказа,на безопасно разтояние.Казах си че този май си получи каквото търсеше,дадох ляв мигач и си продължих пътя
Ами това е,и то само докато се прибера от Девня до Варна.