Седим и мислим - "Фолксваген" начин на мислене ли
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Седим и мислим - "Фолксваген" начин на мислене ли
Аз можем да кажем, че съзнанието ми е оконачателно промито от VAG автомобилите
Определено не мисля, че някой ден ще карам друго (досега са били 4 все VAG).

-
- Автомобил:
- Двигател:
БеЕмВу,Мерседес...няма спор отлични са си.
По-голямата част от ВАГ е за хора със средни доходи (в европата,не у нас).
Преди ден два седнах и се повозих в С-че 350ТД от 90-те години....мии идялен си е.
По-голямата част от ВАГ е за хора със средни доходи (в европата,не у нас).
Преди ден два седнах и се повозих в С-че 350ТД от 90-те години....мии идялен си е.
Последна промяна от andro_ на Съб 15 сеп 2007 23:24, променено общо 1 път.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лично аз това си го обеснявам от избора на първата кола. От нея много зависи.Ако човек се влюби в този автомобил, е нормално после да търси винаги подобни.
Но има много други марки с добри автомобили. А иди кажи сега на някой влюбен в колата си с Рено, Пежо, Фиат и др че техните не ги бива!!! Ще те одерат жив
Но има много други марки с добри автомобили. А иди кажи сега на някой влюбен в колата си с Рено, Пежо, Фиат и др че техните не ги бива!!! Ще те одерат жив

-
- Автомобил:
- Двигател:
dude написа:абе не си прав, не е лесно да се влюбив във френски таралясник, ако само висиш по сервизите
Имат много успешни модели,франсетата...Пежо 406 - не се чупи вобще,прекрасно неторсионно окачване и супер качествени материали.
Рендетата са хубави машини с някои изключения.
Аз обаче друга кола освен VW,БМВ,МЕРС (последните две ако имам някаква хипотетича възможност

Най-ме кефи,че като се разхлопа Голфа,вадя инструментите пред гаражо и действам.Немски Москвич.

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато реших да си взема кола търсих задължително поло,за други не исках и да чувам.Ако сега тръгна да си взимам обаче може и клио да бъде,а ако ще е нова съвсем незнам.Новите много си приличат пък и идеята за народна кола никаква я няма...но ако реша да взимам стара(а някой ден ще го направя защото ми е мечта)почти сигурно ще е фауве,примерно кубелваген.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
А бе недейте да подценявате онези с дръпнатите очички - и техните коли заслужават уважение ..... ама са доста далече винаги е седял въпроса за резервните части и квалитетната поддръжка ( особенно пък чакането на по перверзните части е досадно ) .... та бих се наказал с някое японче аз ...... ама няма как .... не е рентабилно
Човек трябва да е отворен за новото и да не престава да мисли с главата си 

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
А бе вие много ми изкривихте темата - аз не съм почнал да говоря, че другите не стават! Аз просто казах "Начин на мислене" - все едно да обичаш да пием "Гинес", да знаеш, че и други хубави бири има, ама ти да си пиеш от нея. Или да фиркаш само домашна ракия и въпреки че има купешка хубава да не искаш да я погледнеш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Първата ми беше Г2 - ник'ви екстри, карбураторче 1.3 - почти не върви. Много си я харесвах. Бащата ся се опитва да я унищожи.
Втората пак Г2 - по-новичък, пак 1.3, пълна инж. - пак толкова вървенв, ама имаше и тракане от повдигачите
, с хубави седалки, по-добро окачване, гуми ... различно стоеше на пътя - още повече си я харедвах.
Ама станахме трима и багажникът се оказа малък.
Третата - няма да споменаваме марка, за да няма обидени - година и половина мъка - много здрава, евтина поддръжка, огромен багажник ... и в момента в който можах да си го позволя дойде
Четвъртата - Пасат'92 2Е - сума при съм дал за ремонт, продължава да се разваля, ама като седна вътре и ми е хубаво. Кефи ме. Бях решил да купувам Ауди100/Ц4 - наречете ме глупак, ама вътре не ме кефи. Страхотна кола е, ама като седна вътре и не е моята. А в Пасата като седнах ...
Толкова от мен.
Втората пак Г2 - по-новичък, пак 1.3, пълна инж. - пак толкова вървенв, ама имаше и тракане от повдигачите

Ама станахме трима и багажникът се оказа малък.
Третата - няма да споменаваме марка, за да няма обидени - година и половина мъка - много здрава, евтина поддръжка, огромен багажник ... и в момента в който можах да си го позволя дойде
Четвъртата - Пасат'92 2Е - сума при съм дал за ремонт, продължава да се разваля, ама като седна вътре и ми е хубаво. Кефи ме. Бях решил да купувам Ауди100/Ц4 - наречете ме глупак, ама вътре не ме кефи. Страхотна кола е, ама като седна вътре и не е моята. А в Пасата като седнах ...

Толкова от мен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”