Здравейте, днес ударили колата на жена ми както е била паркирана, станало разправия, онзи бил с бус и по едно време се качил и си тръгнал.
Не е записала номера, но онзи идва всеки ден на това място.
Смачкан е калника и е откачена бронята на нашата кола.
Какво да правя според вас?
Пояснение: Жена ми е паркирала на тротоара, който е широк колкото колата, така че не е оставила място за пешеходците/по този тротоар не минават хора, защото е особенно място/.Дали ще има и за нея санкции?Да викаме ли КАТ изобщо?
Удариха ме на паркинг и избягаха пред мен-как се процедира?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лллл
записваш му номера утре като си тръгне тоя звъниш и казваш удариха ме и онзи избяга и така да го търсят
Може и без номера на буса така бяха ударили на баща ми на Голфа докато е бил паркиран на паркинга една тъпа съседка го е ударила на задна и се криеше,разбрахме я ама след като викнахме КАТ и начи ако имаш автокаско ти трябва документ от КАТ направо викаш КАТ казваш,че те е ударил бус и е избягал от местопроишествието и те ще напишат акт,та дори да е спреш на друго място пак можеш така да кажеш.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По принцип като се обадиш казваш какво,казваш номерата на двете мпс-та и най-вече обесняваш къде (точен адрес задължително) се е случило.Дават ти входящ номер на ПТП-то (вече ако няма ранени и колата може да се движи не идват изобщо ако единия е избягал).С този номер ходиш до 3 или 5 работни дни беше на гишето (по-скоро бутката) "Дежурен ПТП" в КАТ (иди рано понеже има опашки).Отиваш с колата.Чакаш ред,идва ти редът,излизат,гледат колата,разказваш за какво иде реч и те вписват там в една тетрадка и започват процедурата.При мен и в 2-та случая (чаках понеже нямах каско а само гражданска) дотам и нищо.Добре че бях за огледало 1-вия път и за ужулена врата 2-рия а не за нещо по-сериозно (само си загубих времето да чакам).
Успех!
Успех!
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Само един съвет: Като ти направят огеда в КАТ, привържи по някакъв начин бронята с телчица, така че да можеш после да я върнеш в първоначалният и вид заради застрахователите, защото има вероятност да ти смъкнат някоя и друга двайсетолевка, поради вида на колата и нанесените и поражения с предтекст, че трябва да я спрат от движение докато не се оправи или да я преместиш с рапатрак.!!! (опит от баща ми - заяждане за счупена предна броня)
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах и аз подобен случай - овца, явно пияна или надрусана в 3.30 на руски паметник - бащата нощна, клиото паркирано отпред оная на задна гааааааз и клиото 2 метра напред. Бяга. Връща се със 60 по Тотлебен - локално на кръговото , минава се на огледало разтояние, замалко да мине през краката на бащата.записан номер, жалба, ходене по КАТ, накрая оная извади връзки и хуй за нас.
Това е.
Това е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”