Здравейте, отивам днес на годишен технически преглед и ония ми разправят ,че трябвало задължително да имам катализатор?
та колко му е парата? и наистина ли е задължителен?

Задължителни ли са катализаторите?
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
то може да ги изискват по закон
като карах мойте коли на преглед даже не са ме питали за какво съм там... 19 лева и чао.... камо ли да ми изкат катализатор , хората ги махат , аз да слабагам , аиде бе..... смени местото каде караш колата на преглед гледай да е часна фирма, преди време ме вращаха за неизправна дълга светлина (СБА) до като не се чатнах да сменя фирмата.....
тя газта май по малко замарсява от бензина или това беше до като имаше тоя оловния бензин 91.92 , 86 хахаха
като карах мойте коли на преглед даже не са ме питали за какво съм там... 19 лева и чао.... камо ли да ми изкат катализатор , хората ги махат , аз да слабагам , аиде бе..... смени местото каде караш колата на преглед гледай да е часна фирма, преди време ме вращаха за неизправна дълга светлина (СБА) до като не се чатнах да сменя фирмата.....
тя газта май по малко замарсява от бензина или това беше до като имаше тоя оловния бензин 91.92 , 86 хахаха
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
G3 написа:то може да ги изискват по закон
брате , първо научи се на малък правопис...
и не за друго но аз съм без катализатор от седмица , съжелявам за което .... като запаля почна да мирише яко.... а преди го нямаше....
- G3
hooligans написа:брате , първо научи се на малък правопис...
и не за друго но аз съм без катализатор от седмица , съжелявам за което .... като запаля почна да мирише яко.... а преди го нямаше....
Vextor написа::bounceнякой яко ви пързаля вси4ките май

Последна промяна от G3 на Нед 30 сеп 2007 9:41, променено общо 1 път.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Задължителни ли са катализаторите?
LuIS написа:Здравейте, отивам днес на годишен технически преглед и ония ми разправят ,че трябвало задължително да имам катализатор?
Скивайте са следния майтап!
отивам в за ГТП по застраховка и е 4лв. и се почва-светлини,спирачки,мериха акумулатора и накрая сложиха тръба да измерва изгорелите газове...и викам изгорях-аз съм с дизел ама с права тръба от турбината до края!!!
И кво се оказа мериха и в нормите ХАХАХАХА
За какъв катализатор става дума.........

- G3
Re: Задължителни ли са катализаторите?
Дон Хуан Голфа написа:LuIS написа:Здравейте, отивам днес на годишен технически преглед и ония ми разправят ,че трябвало задължително да имам катализатор?
Скивайте са следния майтап!
отивам в за ГТП по застраховка и е 4лв. и се почва-светлини,спирачки,мериха акумулатора и накрая сложиха тръба да измерва изгорелите газове...и викам изгорях-аз съм с дизел ама с права тръба от турбината до края!!!
И кво се оказа мериха и в нормите ХАХАХАХА
За какъв катализатор става дума.........
бех писал в 1 тема , като ме върнаха един път
носих 1 кафес ябалки и по едно шише от ракията на дедо ми на 2-мата
преди години в СБА
то като мерят изгорелите газове газта на колата трябва да е до край
аз го гледах колата качи до 2800 оборота(което се води газта до край)
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans и на мен след като ми изтърбушиха катализатора започна да ми смърди и направо люти на очите когато колата е студена. Това го нямаше преди както казваш и ти .... Явно има нужда от катализатор, но просто тук не можем да отделим 1500лв за хубав катализатор и за това минаваме с по 50лв за изтърбушване на запушения 

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
А слу4айно някой да се е замислял защо ви мирише и дали има нещо лошо в товаlongora написа:hooligans и на мен след като ми изтърбушиха катализатора започна да ми смърди и направо люти на очите когато колата е студена. Това го нямаше преди както казваш и ти .... Явно има нужда от катализатор, но просто тук не можем да отделим 1500лв за хубав катализатор и за това минаваме с по 50лв за изтърбушване на запушения

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”