От това вече съм тотално възмутен!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

От това вече съм тотално възмутен!

Мнениеот Pavcho2 » Чет 04 окт 2007 19:01

Една табела няма за да знам да си паркирам колата в двора и за това ме вдигнаха днес .
Ебати тъпаците, заради френския президент раздигаха всичко без никакво предупреждение (писменно).
30.20лв струва удоволствието да си взема колата от наказателния паркинг.
А на всичкото отгоре излезлнах от вкъщи в 9:00ч. и вече нямаше нищо на Оборище .
Незнам в каква държава живееме - хубаво вдигни ме като не ме предупреждаваш ама хайде да са си за твоя джоб тия разноски ... ми то утре така и в двора ми ще влезнат и ще я вдигнат колицата.
С едно предупреждение колата беше в двора и толкова по въпроса ама не "ИМА ВРЕМЕННИ ТАБЕЛИ " и кога се поставени - УТРЕ сигурно .

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Чет 04 окт 2007 19:44

измисли си свидетели и в съда друга оправия НЯМА

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Чет 04 окт 2007 19:59

napster написа:измисли си свидетели и в съда друга оправия НЯМА
И това няма да помогне братче ,нали като идва пак някъв президент и маршрута му беше по бул.Черни връх бяха навдигали няколко коли.И какво от това като един младеж вика телевизии радия ,нищо отиде плати си и толкова.Просто управия няма

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 04 окт 2007 20:47

Най- тъпото е че са склонни да им платиш иначе ти праскат акт и хопа ... на опашката в КАТ.
А колкото до свидетеля- как ще докажа че няма никъква табела ?
Лошото е, че като се жалваш в съда си длъжен ти да доказваш не те .. иначе да докажат че са сложили табели .

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 04 окт 2007 21:07

Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 04 окт 2007 21:15

buFka написа:Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...

ти на тия кът им я показа че е намазана кво ти викат...да мяташ бобец ли?....цървули.....на шоферския изпит едно време минавам ази през кръстовище на което всички знаем че има стоп ама предишният ден един се беше издумкал върху него и го нямаше...аз минах кръстовището все едно е знак с предимство и оня ми наби спирачки и вика: тука има стоп...аз му викам аре да викнем 100 свидетели да ги питаме и той клекна....пътната поддръка е длъжна да си сменя знаците точно колкото е нужно ние да ги спазваме!

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Чет 04 окт 2007 21:15

Наистина много тъпа ситуация поне пари нетрябва да ти взимат в такива случаи теб кво те интересува че някав си президент ще идва.

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Чет 04 окт 2007 21:22

hilqdarka написа:Наистина много тъпа ситуация поне пари нетрябва да ти взимат в такива случаи теб кво те интересува че някав си президент ще идва.
Е ти па кЪ неа да взимат пари ше ги обидиш д*а и изедниците мръсни.Те ако не ти вземат парите ше ревнат кЪт сарански мечки

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 04 окт 2007 21:27

hilqdarka написа:Наистина много тъпа ситуация поне пари нетрябва да ти взимат в такива случаи теб кво те интересува че някав си президент ще идва.

Не си спомням каква беше случката, но точно това е отговора. НЕ МОГАТ ДА ТИ ИСКАТ ПАРИ!!! КМЕТЪТ-РЕКЕТЬОР ПАК ПАРИЦИ РЕШИЛ ДА ЗАРАБОТВА :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Чет 04 окт 2007 21:32

veritas написа:
Е ти па кЪ неа да взимат пари ше ги обидиш д*а и изедниците мръсни.Те ако не ти вземат парите ше ревнат кЪт сарански мечки

И ти си прав

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 04 окт 2007 21:52

chefito написа:
buFka написа:Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...

ти на тия кът им я показа че е намазана кво ти викат...да мяташ бобец ли?....цървули.....на шоферския изпит едно време минавам ази през кръстовище на което всички знаем че има стоп ама предишният ден един се беше издумкал върху него и го нямаше...аз минах кръстовището все едно е знак с предимство и оня ми наби спирачки и вика: тука има стоп...аз му викам аре да викнем 100 свидетели да ги питаме и той клекна....пътната поддръка е длъжна да си сменя знаците точно колкото е нужно ние да ги спазваме!

немога да се разправям бе, нито говора френски, нито ще направя нещо...трябва да ги съдя и прочие, ама за кво да си хабя нервите за 50 Евро....а нема смисъл. Майната и на тая Белгия, там повече не стъпвам, с жестове и мимики немога да се оправя, а немски не говорят....абе шибана държава :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 04 окт 2007 22:42

Шибана шибана ама е много по- добре от нас .
И аз съм на 100% сигурен че некой общински кмет лапа кинти от това а найстина разноските трябва да си ги поемат тези които са длъжни да поставят табелите .
Дано ги махат по- скоро тия скапаняци дето се гушат на наш гръб д*а копел!@#$а.
Утре цял ден ще карам без колан в знак на протест - писна ми да ми стиска шкембето (най- много некой друг акт да си изпрося).

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 04 окт 2007 22:53

Pavcho2 написа:Шибана шибана ама е много по- добре от нас .
И аз съм на 100% сигурен че некой общински кмет лапа кинти от това а найстина разноските трябва да си ги поемат тези които са длъжни да поставят табелите .
Дано ги махат по- скоро тия скапаняци дето се гушат на наш гръб д*а копел!@#$а.
Утре цял ден ще карам без колан в знак на протест - писна ми да ми стиска шкембето (най- много некой друг акт да си изпрося).

недей в знак на протест да си застрашаваш живота! незнаеш кой ше ти налетни насреща челно....намери друг начин на протест.

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 04 окт 2007 23:10

Ще карам по шкембе тогава !

Потребителски аватар
XaxoXaxo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: От това вече съм тотално възмутен!

Мнениеот XaxoXaxo » Чет 04 окт 2007 23:11

Pavcho2 написа:Една табела няма за да знам да си паркирам колата в двора и за това ме вдигнаха днес .

Мен така преди около месец от уличка близо до централна гара. Викат тука е вече синя зона. Ни табела ни гявол. Написах една жалба до "Паркинги и гаражи", те заплашиха да ме съдят, че съм ги нарекъл рекетьори :shock

No comment :!:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”