Една табела няма за да знам да си паркирам колата в двора и за това ме вдигнаха днес .
Ебати тъпаците, заради френския президент раздигаха всичко без никакво предупреждение (писменно).
30.20лв струва удоволствието да си взема колата от наказателния паркинг.
А на всичкото отгоре излезлнах от вкъщи в 9:00ч. и вече нямаше нищо на Оборище .
Незнам в каква държава живееме - хубаво вдигни ме като не ме предупреждаваш ама хайде да са си за твоя джоб тия разноски ... ми то утре така и в двора ми ще влезнат и ще я вдигнат колицата.
С едно предупреждение колата беше в двора и толкова по въпроса ама не "ИМА ВРЕМЕННИ ТАБЕЛИ " и кога се поставени - УТРЕ сигурно .

От това вече съм тотално възмутен!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...
ти на тия кът им я показа че е намазана кво ти викат...да мяташ бобец ли?....цървули.....на шоферския изпит едно време минавам ази през кръстовище на което всички знаем че има стоп ама предишният ден един се беше издумкал върху него и го нямаше...аз минах кръстовището все едно е знак с предимство и оня ми наби спирачки и вика: тука има стоп...аз му викам аре да викнем 100 свидетели да ги питаме и той клекна....пътната поддръка е длъжна да си сменя знаците точно колкото е нужно ние да ги спазваме!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:buFka написа:Споко, мене в Брюксел замалко да ме вдигнат, щото знака за забранено паркирането върху вратата на един гараж беше замазан със спрей....разминах се само с глобичка от 50 Евро, а ако ме бяха дигнали 250 поне и то всичко заради някви келеши дет си пръскат със спрей къде им дойде....така че не се ядосвай, неможеш да го промениш. Теглиш му една майна и продължаваш...
ти на тия кът им я показа че е намазана кво ти викат...да мяташ бобец ли?....цървули.....на шоферския изпит едно време минавам ази през кръстовище на което всички знаем че има стоп ама предишният ден един се беше издумкал върху него и го нямаше...аз минах кръстовището все едно е знак с предимство и оня ми наби спирачки и вика: тука има стоп...аз му викам аре да викнем 100 свидетели да ги питаме и той клекна....пътната поддръка е длъжна да си сменя знаците точно колкото е нужно ние да ги спазваме!
немога да се разправям бе, нито говора френски, нито ще направя нещо...трябва да ги съдя и прочие, ама за кво да си хабя нервите за 50 Евро....а нема смисъл. Майната и на тая Белгия, там повече не стъпвам, с жестове и мимики немога да се оправя, а немски не говорят....абе шибана държава

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Шибана шибана ама е много по- добре от нас .
И аз съм на 100% сигурен че некой общински кмет лапа кинти от това а найстина разноските трябва да си ги поемат тези които са длъжни да поставят табелите .
Дано ги махат по- скоро тия скапаняци дето се гушат на наш гръб д*а копел!@#$а.
Утре цял ден ще карам без колан в знак на протест - писна ми да ми стиска шкембето (най- много некой друг акт да си изпрося).
И аз съм на 100% сигурен че некой общински кмет лапа кинти от това а найстина разноските трябва да си ги поемат тези които са длъжни да поставят табелите .
Утре цял ден ще карам без колан в знак на протест - писна ми да ми стиска шкембето (най- много некой друг акт да си изпрося).
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pavcho2 написа:Шибана шибана ама е много по- добре от нас .
недей в знак на протест да си застрашаваш живота! незнаеш кой ше ти налетни насреща челно....намери друг начин на протест.
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: От това вече съм тотално възмутен!
Pavcho2 написа:Една табела няма за да знам да си паркирам колата в двора и за това ме вдигнаха днес .
Мен така преди около месец от уличка близо до централна гара. Викат тука е вече синя зона. Ни табела ни гявол. Написах една жалба до "Паркинги и гаражи", те заплашиха да ме съдят, че съм ги нарекъл рекетьори

No comment

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”