спешно ми трябва нотариус днес и там е единственото място, където знам, че има. до колко часа бачкат и ако е късно вече - къде близо до дружба има нотариус? в младост примерно...
още нещо - тия нотариуси, дето са насядали в багажниците на колите си има ли нещо лошо, ако използвам техните услуги?
Нотариусите около КАТ до колко часа бачкат
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нотариусите около КАТ до колко часа бачкат
GeeTeeAge написа:спешно ми трябва нотариус днес и там е единственото място, където знам, че има. до колко часа бачкат и ако е късно вече - къде близо до дружба има нотариус? в младост примерно...
още нещо - тия нотариуси, дето са насядали в багажниците на колите си има ли нещо лошо, ако използвам техните услуги?
Би трябвало да работят още а и те не са нотариуси а нещо като помошници (или поне така беше при мен). Аз прехвърлях колата си точно с помоща на тия пред КАТ (по точно има една бяла бутка точно на паркинга) и жената вътре не е нотариус тя само ти взима кинтите и ти праща данните при нотариуса, с който работи (който в моя случай се намираше на Попа и даже си имат и транспорт едно сиво двуврато голфче) и като идеш при нотариуса (човека с голфчето те закарва до там и те връща пред КАТ после) документите са ти вече готови остава само да се подпишат двете страни.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- GeeTeeAge
- Автомобил:
- Двигател:
аз последния път ходих при Румен.. не му помня фамилията - има си няколко стаи човекът, мн добре работят, но е голяма опашка при него и затва потърсих некво по бързо решение..LILO&STICH написа:Dessi написа:LILO&STICH написа:по-добре го заведиDessi написа:Нека да ти кажа на лични
както и да е, работата ми се отложи, но ще имам предвид съветите
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”