Тая новата ми казаха че била сносна. Управлява ми централното, пиука доста силно и дразнещо
Автоаларми Sun. Стават ли?
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Автоаларми Sun. Стават ли?
Колеги, днес си подмених алармата, понеже на старата вече и второто дистанционно му сдаде багажа копчето, и ми сложиха аларма SUN. Така поне пише на гаранционната карта на алармата. Старата беше някаква Compustar или нещо такова. Беше адски дразнеща понеже някой пишман майстор я беше сложил, но какво да се прави - с нея купих колата. Смисъл че не работеше нещо като хората или поне някой от функциите и.
Тая новата ми казаха че била сносна. Управлява ми централното, пиука доста силно и дразнещо
, но не знам нищо повече за нея а нямах и време да разпитвам майстора. Някой да сподели ако знае нещо за тази аларма, какви са и екстрите и т.н.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз знам че това са доста сносни аларми. На голфчето ми е такава SUN-1. Много съм доволен от нея, има бая функции моята , единственият и проблем е че от време навреме в зависимост от натискането на копчетата спират да ми светят левите мигачи като я включвам. Но е нещо от настройките, понеже като дам на едно 2 годишно момиченце да си поиграе с дистанционното и се оправят нещата
иначе не съм имал никакви ядове с нея.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автоаларми Sun. Стават ли?
alien1 написа:... и ми сложиха аларма SUN. Така поне пише на гаранционната карта на алармата.
Извинявай за спама, ама за колко я взе алармата (без поставянето)?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Със SUN-2 съм откакто купих колата. Сложих я в "Пулсар" и определено си я направи както трябва, момчето. Има си инструкция за настройка към нея.
Единствения проблем, дето видях беше преди около месец- свърши батерийката на дистанца!
Извадих й бушончето и бегом в магазина за нова!
Доволен съм. Знам, че управлява и автоматичните стъкла, само, че аз нямам такива.
Единствения проблем, дето видях беше преди около месец- свърши батерийката на дистанца!
Извадих й бушончето и бегом в магазина за нова!
Доволен съм. Знам, че управлява и автоматичните стъкла, само, че аз нямам такива.
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам че има и по-тънкажни аларми ама нямам време да обикалям, а там където ми сложиха алармата ми е на 6-7 мин пеша от работата и ми беше лесно да я оставя колата и после да си я взема, а и същия пич преди 3 месеца ми монтира централно на предните 2 врати и 2 колони в задните 2 врати за 80лв/без колоните/ и останах доволен как си свърши работата човека. Става въпрос за кв.Изток Tiny Сервиз или нещо такова беше/ зад ЛукОйл до КАТ/, правят и маркировки там.
На гаранционната им карта пише само аларма SUN. Тия дни ще бръкна при алармата да видя какво точно пише на нея, че явно има различни модификации - 1,2...
На гаранционната им карта пише само аларма SUN. Тия дни ще бръкна при алармата да видя какво точно пише на нея, че явно има различни модификации - 1,2...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”