Свалиха ми емблемите
Свалиха ми емблемите
VW-тата и двете стоят, обаче GTI u VR6 които бяха отзад ги няма. По-принцип съм чувал, че сам не е хубаво да си ги сваляш понеже може да стане фал, и най-добре при дилър, обаче и мойте хора добре са се справили, няма грам следа. Сега е някак празно отзад, могат ли да се поръчат онлайн отнякъде, понеже аз не намерих. Може като алтернатива и емблемата fast на gti, но нея само в британски лири я намерих.

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллллллллл
питай колегата Dasti той имаше GTI 16V ако не ги е дал на някой вече
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Свалиха ми емблемите
nadasdi написа:VW-тата и двете стоят, обаче GTI u VR6 които бяха отзад ги няма. По-принцип съм чувал, че сам не е хубаво да си ги сваляш понеже може да стане фал, и най-добре при дилър, обаче и мойте хора добре са се справили, няма грам следа. Сега е някак празно отзад, могат ли да се поръчат онлайн отнякъде, понеже аз не намерих. Може като алтернатива и емблемата fast на gti, но нея само в британски лири я намерих.
Кофти случка, на мен скоро ми откраднаха предната, W на решетката.
Въпросната, която си сложил, изглежда страхотно, обаче както казват и другите - и нея ще свалят.
Някой има ли идея от къде мога да си взема за решетката (че зейна една дупка...), или да обикалям морги? Не искам лъскава, щото и нея ще свалят.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”