кажете ми като ми изтекат 3те месеца на застраховката къде да отида да си внеса парите за другите 3 месеца.... Това ми е 1ва кола и за тва не съм наясно... Към дзи е направена.... Името на застрахователната полица е на предишния собственик сега какво трябва да направя.... Да си прехвърля на мое име или може да си остане тека.... Минали са 5 дни от както е изтекла какво да правя... Ще има ли глоби и т. н. И важи ли в момента..... Защот пише че след 15тия ден се прекратява договра.... И да ми кажете каде най-близко до раион витоша мога да си внеса парите
мерси предварително.... Нямам си и на идея какво трябав да нряв и затова питам за компетентен отговор

гражданска отговорност малко въпроси....
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: гражданска отговорност малко въпроси....
Не знам дали може полицата да се прехвърли на твое име, но все още важи. След 15-тия ден не важи. Ако си продължиш старата ще спестиш към 11лв, които са за гаранционен фонд, но мисля че е по добре да си направиш нова. И по-добре да не е в ДЗИ. Пиши на santo_trafficante
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: гражданска отговорност малко въпроси....
empaher написа:... Името на застрахователната полица е на предишния собственик сега какво трябва да направя...
След прехвърлянето на колата, срокът е ДВА или ТРИ дни за да прехвърлиш полицата на свое име. Карал си без застраховка откакто си купил колата.
Възможно е titi28 да е по-информиран от мен, но, според мен, така не става.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
точно така се прави.titi28 написа:колега отиваш при застрахователя и ще ти направят едно допълнително споразумение в което пише че ти си новия титуляр и продължаваш да си плащаш вноските!няма смисъл да анулираш тази и да си правиш нова!
отиваш в ДЗИ и ти правят добавък към ГО. и продължаваш да си плащаш вноските. ако не ти се занимава с това си правиш нова ГО и си готов...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”