Порше България - някой правил ли си е колата там ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Порше България - някой правил ли си е колата там ?
Колеги, интересува ме дали някой си е правил колата в Порше България и дали е наясно с процедурата там ? Става въпрос за тенекеджииство и понеже чух че там направо сменят частите с нови поръчани от Германия ми е интересно дали наистина е така и дали се бавят с ремонта на колата ? Благодаря ви за инфото !
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:за каква кола?
Приятел си прави неговата там, и не е доволен ама ич, бавят се, нема часове... абе сервиз
па и повечето работи не ги прават още
темата със гадната случка на дългия
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=62222&postdays=0&postorder=asc&start=0
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH благодаря за оточнението
bobo7 колко са го бавили и какво не са направили знаеш ли ? Чудя се дали да я правя в Порше или при моя майстор, но при него сложените части може би няма да са оригинални пък и ще трябва да си вадя парите от джоба докато в Порше е със възлагателно писмо и само я давам и после си я взимам цяла. Та ако можеш да дооточниш повечко ще съм ти много благодарен ! Поздрави !

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами отивай в порше,колкото и да те мотаят все си е без париlongora написа:LILO&STICH благодаря за оточнениетоbobo7 колко са го бавили и какво не са направили знаеш ли ? Чудя се дали да я правя в Порше или при моя майстор, но при него сложените части може би няма да са оригинални пък и ще трябва да си вадя парите от джоба докато в Порше е със възлагателно писмо и само я давам и после си я взимам цяла. Та ако можеш да дооточниш повечко ще съм ти много благодарен ! Поздрави !

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
ми за 15 бона = 4 джанти за кайен се зимат бре колега! ти само 1/4 кола си купуваш? порше са некадърници относно ремонти по колите си - нови части слагат ама после не са с гаранция за монтажа. дори и в порше на аерогарата / само за поршета
/. иначе имам хора в софия / изток /. и не само аз...................................! 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен 15 000лв ми се струват доста за толкова малко чарколя ... А аз иначе се обадих тук там и може да пришпорат работата за около 2 седмици има няма и колата да я направят. А как така няма гаранция на частите? Нали са си оригинални на VW и аз до колкото знам там си е доста елитно и пипат нещата както трябва....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”